03 July 2007

Εσείς, εμείς, το chat και … οι άλλοι, μέρος VI


της Ισμήνης

Ιστορία 4η : Ο καθηγητής και η καθηγήτρια

Έπιασαν κουβέντα όπως όλοι, ένα βράδυ ανίας, σε ρουμ όχι πονηρό! Αυτός συστήθηκε καθηγητής-φιλόλογος σε επαρχιακό γυμνάσιο, παντρεμένος χωρίς παιδιά, 48 ετών, αυτή καθηγήτρια-φιλόλογος σε Λύκειο της Αθήνας, παντρεμένη με παιδιά 55 ετών. Κοινό τους σημείο, εκτός από το επάγγελμα, ήταν ότι αυτός έμενε στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε αυτή. Άρχισαν τα συνηθισμένα, από αναφορές και εμπειρίες σε επαγγελματικό επίπεδο και σιγά-σιγά έφτασαν και στα προσωπικά τους. Ένας αδιάφορος γάμος γι’ αυτόν μετά από τόσα χρόνια, έτσι είπε, ένας κουραστικός γάμος για αυτήν μετά από τόσα χρόνια. Αλληλοερωτήθηκαν, τι έψαχνε ο καθένας στο τσατ. Απέφυγαν τις κακοτοπιές δηλώνοντας ότι μπαίνουν για να περάσει η ώρα, αν βρουν μια καλή παρέα να μιλάνε, για χάζεμα κλπ. κλπ. κλπ.

Κι εκεί στα κλπ. κλπ. άρχισε να μπλέκεται το ειδύλλιο. Κάθε βράδυ, τη συγκεκριμένη ώρα, μπαίνανε και οι 2 και άρχιζαν τα μπλα μπλα με τις ώρες. Αφού εξάντλησαν όλα τα προκαταρκτικά αισθηματικά, γλυκόλογα, ασπασμούς, φιλάκια στο γυαλί, δεν τους έφτανε μόνο αυτό, άρχισαν να φαντασιώνονται ότι έκαναν έρωτα μεταξύ τους, όταν πηγαίνανε για ύπνο. Την επομένη ο καθένας περιέγραφε την φαντασίωσή του και τελικά έκαναν sex με όλα τα επακόλουθα.

Αντάλλαξαν τηλέφωνα και μίλαγαν καθημερινά σχεδόν, στα διαλείμματα των μαθημάτων τους, ερεθίζοντας ο ένας τον άλλον με ερωτόλογα και ερωτικές σκηνές. Αυτή είχε ερωτευτεί τη φωνή του και έκανε σαν τρελή μόλις έβλεπε κλήση στο κινητό της, πήγαινε σε εξωτερικό τηλέφωνο και του τηλεφωνούσε. Γύρναγε δε στο γραφείο της αποχαυνωμένη! Αυτός και έξω να ήταν με τη γυναίκα του, πήγαινε δήθεν στον τουαλέτα, της έστελνε μήνυμα αν μπορούσε να την πάρει, για να ακούσει έστω και λίγο την φωνή της, να της πει 2-3 γλυκόλογα να της στείλει ένα φιλί!

Κάποια στιγμή είπαν ότι πρέπει να συναντηθούν να κάνουν πράξη όλες αυτές τις βασανίστηκες φαντασιώσεις και επιτέλους να το απολαύσουν βρε αδελφέ! Η δικαιολογία ήταν έτοιμη για να πάει αυτή να τον συναντήσει. Σπίτι είχε στην πόλη του, ο αδελφός της και συγγενείς ήτανε εκεί και πεθύμησε να τους δει, να κάνει και ένα μικρό διάλειμμα 3-4 ημέρες να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις του σχολείου και ταυτόχρονα να καθαρίσει και το σπίτι, γιατί θα κατέβαιναν για διακοπές όλη η οικογένεια.

Η αγωνία τους και η προσμονή τους δεν περιγράφεται, μέχρι να φτάσει εκείνη η ώρα, κάθε βράδυ περιγράφανε με τα πιο ζωηρά χρώματα όλα όσα θα κάνανε όταν θα συναντιόντουσαν και κανονίσανε με λεπτομέρειες πόσες ώρες που θα μένανε μαζί Αυτός δε της είπε περιχαρής, ότι πήρε άδεια μετά δημοσίων θεαμάτων από τη σύζυγο να γυρίσει αργά κάποιο από τα βράδια.

Έφτασε η μέρα, όλο το βράδυ αντάλλασσαν μηνύματα στο κινητό, ξέροντας ότι είναι σε απόσταση αναπνοής και αυξάνοντας τον πόθο τους με την αναμονή της αυριανής συνάντησης που θα γινόταν στο σπίτι της.

Τον είδε από το μπαλκόνι και κάτι έκανε κρακ μέσα της, άσε να δούμε και από κοντά, σκέφτηκε! Ανέβηκε τα σκαλιά αυτός και απλώθηκε στο δωμάτιο μια μυρωδιά ιδρώτα! Έλεος, μύριζε ο ιδρώτας του, ανυπόφορα! Παγιδευμένη ανάμεσα στην εικόνα ενός άντρα που είχε φανταστεί και τον ήθελε σαν τρελή και σε μια πραγματικότητα που δεν την περίμενε και την απωθούσε! Αυτός δε, δεν χαμπάρισε τίποτα, την είδε και ξεσηκώθηκε, ήταν πάνω από τις προσδοκίες του η γυναίκα που είχε μπροστά του!

Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολλά λόγια την έριξε στο κρεβάτι. Για να μην σας τα πολυλογώ, του … κάθισε. Περισσότερο για να διαπιστώσει ότι και εκεί την πάτησε. Οι γυναίκες κρύβουμε και μια δόση πουτανιάς μέσα μας. Τις βασανιστικές φαντασιώσεις όλων αυτών των μηνών ούτε που διανοήθηκε αυτή να τις πραγματοποιήσει. Ήταν ένα σμίξιμο με φανερά τα σημάδια μη συμμετοχής εκ μέρους της. Αυτός κάπου το κατάλαβε, τη ρώτησε «Θέλεις να φύγω;» Αυτή του απάντησε «Ναι»!

Όταν έφυγε πλενότανε μισή ώρα για να βγάλει την μυρωδιά του από πάνω της. Για ένα μεγάλο διάστημα της έστελνε μηνύματα, αυτή δεν απαντούσε. Έμπαινε στο chat με άλλο νικ Δημοσίευση ανάρτησης/span>για να μην τη δει και της μιλήσει. Έτσι άδοξα τέλειωσε άλλος ένας μεγάλος πλασματικός διαδικτυακός έρωτας.

Ψψψψτ, μην νομίζετε ότι τελείωσα, συνεχίζω!