30 August 2010

Άλλος ένας κήρυκας της αγάπης...

Ένας ισραηλινός ραβίνος με σημαντική επιρροή στη χώρα του, ευχήθηκε να πεθάνουν γρήγορα όλοι οι Παλαιστίνιοι και η ηγεσία τους... Όλοι αυτοί είναι «κακοί άνθρωποι», δήλωσε ο καλός ραβίνος και «οι κακοί πρέπει να πεθαίνουν!»

Ο ραβίνος Οβάντια Ιωσήφ, 89 ετών, είναι πνευματικός ηγέτης του κόμματος Σας που συμμετέχει στην ισραηλινή κυβέρνηση. έχει δε και συγκεκριμένες απόψεις πώς θα πεθάνουν οι παλαιστίνιοι: «Να πάθουν όλοι πανούκλα... αφού μισούν το Ισραήλ».

Αιτία αυτού του υβρεολογίου που εξαπέλυσε ο άνθρωπος του «αληθινού θεού», είναι οι συνομιλίες ειρήνης που θα ξεκινήσουν για μια ακόμα φορά στις ΗΠΑ μεταξύ του Αμπάς και του Νετανιάχου. Τώρα καταλαβαίνουμε δε γιατί ήρθε ο Νετανιάχου πρόσφατα στην Αθήνα: πήρε από τον Γιωργάκη συμβουλές, πώς να αντιμετωπίσει τους Παλαιστινίους στις συζητήσεις. Έχουμε φοβερό ηγέτη και δεν το εκτιμάμε...

Ο ραβίνος είχε εκδηλωθεί με τον ίδιο τρόπο το έτος 2001, όταν παρακάλεσε το θεό να εξοντώσει τους Παλαιστίνιους. Ύστερα από το θόρυβο που επακολούθησε -βέβαια και ο θεός δεν τον άκουσε-, δήλωσε ο ραβίνος ότι δεν εννοούσε ντε όλους τους Παλαιστίνιους, αλλά μόνο όσους μισούν το Ισραήλ... δηλαδή όλους!