09 July 2011

Μας ρίχνουν στην αμαρτία και στο χάραγμα του 666

Διαχρονική οπισθοδρομικότητα

από το tvxs.gr, 9/7/2011

Ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου δεν προσβάλλει τη θρησκευτική ελευθερία των πολιτών και συνάδει με το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας, απορρίπτοντας την αίτηση του πολίτη.

Ο ΑΦΜ είναι αντίθετος στο άρθρο 3 του Συντάγματος και το άρθρο 9 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), που κατοχυρώνουν το ατομικό δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας. Και αυτό, γιατί η καθιέρωση του ΑΦΜ συνεπάγεται “την αντιμετώπιση των ανθρώπων ως αριθμών και όχι ως προσώπων, κάτι που δεν συνάδει με τις διδασκαλίες της χριστιανικής ορθόδοξης πίστης, με αποτέλεσμα η υποχρεωτική απόδοση και αναγραφή του ΑΦΜ να τον αναγκάζει σε επιορκία και σε κατάσταση αμαρτίας ενώπιον του Θεού, καθόσον αποδοχή του ΑΦΜ θα συνιστά την από μέρους του αποδοχή της κατάργησης του βαπτίσματος που έχει λάβει”, αναφέρει η αίτηση.

Στη δικαστική απόφαση, τονίζεται ότι η υποχρεωτική απόδοση ΑΦΜ σε όλους τους πολίτες, δεν τους καθιστά αριθμούς, γιατί όλες οι συναλλαγές γίνονται με το όνομα και το επώνυμο του κάθε συναλλασσόμενου και ο ΑΦΜ χρησιμοποιείται ως επιπρόσθετο στοιχείο.

“Ο οπαδός ορισμένου θρησκεύματος δεν έχει τη δυνατότητα, επικαλούμενος της θρησκευτικές του πεποιθήσεις, να αρνηθεί την εκπλήρωση των προς το κράτος υποχρεώσεών του” (π.χ. φορολογικών) ή “την συμμόρφωσή του προς τους νόμους γενικής εφαρμογής, ειδικά δε με εκείνους που δεν αφορούν θέματα σχετικά με την άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων”, υπογράμμισαν οι δικαστές στην απόφασή τους.
Γκαντεμιά φίλε μου, πάνω που ήθελα να επικαλεστώ τις προφητείες του γέροντος Κηφήνιου περί 666 και το χάραγμα του σατανά, ώστε να αποφύγω την υποβολή φορολογικής δήλωσης, ήρθαν αυτοί οι απάτριδες και αντίχριστοι δικαστές για να μας ρίξουν στο βαθύτερο καζάνι της κολάσεως... Ορθοδοξία βρε, πάντα σταθερά πίσω!