01 August 2007

Εσείς, εμείς, το chat και … οι άλλοι, μέρος XI

της Ισμήνης

Κάντε ένα μικρό διάλειμμα από τα μακροβούτια και συνεχίζετε μετά! Εδώ έχουμε και λέμε:

Ιστορία 9η: Ένας Θεσσαλονικιός …επιβήτορας


Αυτός λοιπόν είναι μια άλλη περίπτωση. Θεωρώ δεδομένο και γνωστό πλέον τον τρόπο γνωριμίας. Από Θεσσαλονίκη αυτός, καθηγητής στο ΤΕΙ, 50 ετών, παντρεμένος με 2 παιδιά που δεν μένανε μαζί τους. Από Αθήνα αυτή καθηγήτρια σε ΙΕΚ, 51 ετών, παντρεμένη με 2 παιδιά που και αυτά δεν μένανε μαζί τους.

Κοινή ειδικότητα και οι δύο, σχετικά κοινά ενδιαφέροντα. Πιάσανε κουβέντα και αρχικά αναλύανε τα καλά και τα στραβά της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης και άλλα διάφορα. Η συζυγική τους ζωή τσούλαγε μέσα στην βαρεμάρα και την ανία. Αν τύχαινε κάτι καλό δεν το αφήνανε να πάει χαμένο.

Ανταλλάξανε τηλέφωνα και μέσα από συνθηματικά μηνύματα, όταν μπορούσαν, μιλάγανε. Πολλά και διάφορα λέγανε και όλο αυτός ρώταγε, αν έρθει στην Αθήνα, θα μπορέσουν να συναντηθούνε και πόσες ώρες μπορεί να λείπει από το σπίτι της κι αν ο άντρας της απουσιάζει καμιά φορά, αν μπορεί να μείνει όλο το βράδυ έξω. Αυτή έκανε ότι δεν καταλάβαινε που το πήγαινε και του απάντησε θα δούμε, ανάλογα το πότε θα έρθεις, αλλά πήρε φόρα αυτός και άρχισε να πλάθει σενάρια.

Κάθε φορά λέγανε σχεδόν τα ίδια. Έλα όμως που ο δικός σου δεν ήταν ικανοποιημένος με αυτή τη συζήτηση … και για άλλα ήθελε να μιλάνε με αναλυτικές αναφορές μάλιστα Από εδώ το έφερνε, από εκεί το πήγαινε, όλο στο σεξ το γύριζε, πόσο του αρέσει και πόσο δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη (τι να κάνει ο άνθρωπος είχε την λίμπιντό του σε πολύ υψηλά επίπεδα) και πόσο δυναμικός και κολπατζής ήταν και πόσο του λείπει, αν δεν έχει την κατάλληλη παρτενέρ και κάτι τέτοια.

Αυτή άρχισε να δυσανασχετεί, εντάξει είπαμε αλλά και όχι και έτσι. Περπατημένη γυναίκα ήταν, το τράβαγε η καρδιά της και δεν έλεγε όχι, αλλά τούτος εδώ ήταν επιβήτορας. Άρχισε να αλλάζει νικ όταν έμπαινε στο τσατ για να μην της μιλάει, στα συνθηματικά του δεν απαντούσε, μπας και το καταλάβει.

Αλλά αυτός είχε άλλα στο μυαλό του. Κάποια φορά την πέτυχε και της ανακοινώνει περιχαρής ότι έρχεται για 3 ημέρες Αθήνα για ένα συνέδριο και να συναντηθούν. Στα κομμάτια σκέφτηκε αυτή, να τον δω να πιούμε καφέ να ησυχάσω από αυτόν. Του απαντάει ναι, οπότε της λέει αυτός, ότι θα είναι στο τάδε ξενοδοχείο δωμάτιο τάδε και να κανονίσει να περάσουνε το βράδυ μαζί, γιατί την επομένη θα πρέπει να είναι από το πρωί στο συνέδριο και μετά θα φύγει. Τρελάθηκε αυτή!

-Συγνώμη, αλλά μόνο για καφέ και 1 ώρα έχω χρόνο του απαντάει.

-Και εγώ τι θα κάνω μόνος μου; τη ρωτάει

-Κανένα πρόβλημα, του λέει αυτή, να ζητήσεις από τη reception να σου κλείσουνε ραντεβού με μια πουτάνα να έρθει στο δωμάτιό σου!

Κόκαλο ο επιβήτοράς μας!