09 August 2007

Εσείς, εμείς, το chat και … οι άλλοι, μέρος XII

της Ισμήνης

Λοιπόν, άλλη μια ιστορία για να κλείσουμε αυτό τον κύκλο!


Ιστορία 10η: Ένας έρωτας από την Αυστραλία

Τσατόπληκτη, από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το βράδυ μέχρι το πρωί και ολημερίς τα Σαββατοκύριακα, καθόταν μπροστά στον υπολογιστή σέρφαρε και έκανε τσατ. Μίλαγε και στο εσωτερικό και σε τσατ του εξωτερικού. Κάποια στιγμή, αφού εξάντλησε την εγχώρια αγορά και την ευρωπαϊκή, άνοιξε πόρτα με τις άλλες ηπείρους. Άνοιξε ένα ρουμ στην Αυστραλία, δεν είναι δύσκολο να πιάσεις κουβέντα και είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον όταν είσαι και από άλλη ήπειρο.

Ψάχνοντας να βρει κάποιον να της τραβήξει το ενδιαφέρον, έπεσε σε ένα τύπο που κι αυτός έψαχνε να βρει κάτι που να του τραβήξει το ενδιαφέρον. Κόλλησαν και μετά από τα προκαταρκτικά άρχισαν να μιλάνε για τα προσωπικά τους. Αυτός μισοπαντρεμένος- μισοχωρισμένος, 50 χρονών με μια κόρη, αυτή 48 χρονών ανύπαντρη, μορφωμένη γυναίκα, με δικό της μαγαζί, οικονομικά ανεξάρτητη και φοβερά τολμηρή. Συντόνισαν τις ώρες που συμπίπτουν Ελλάδα-Αυστραλία και μιλάγανε.

Άνοιγε ο καθένας την ψυχή του στον άλλον και την καταβρίσκανε. Με τη γυναίκα του χάλια, αλλού έμενε αυτή ελάχιστα την έβλεπε, κακιά, εγωίστρια σχεδόν μόνος του ζούσε, αλλά βλέπεις ήταν και η κόρη που την υπεραγαπούσε αυτός και έτσι βρισκόταν μεταξύ σφύρας και άκμονος για το διαζύγιο.

Πόνεσε η ψυχή της για τα βάσανά του. Του είπε ένα σωρό γλυκόλογα για να του συμπαρασταθεί, σαν ξερή γη που ποτίζεται, τα δέχτηκε αυτός. Εσύ έπρεπε να ήσουνα γυναίκα μου της είπε, με νοιώθεις, αισθάνομαι ωραία μαζί σου σαν να σε ξέρω χρόνια. Μου δίνεις δύναμη και κουράγιο να πάρω την μεγάλη απόφαση.

Σκίρτησε η καρδιά τη λεύτερης, κοίτα να δεις σκέφτηκε στην Ελλάδα τον έψαχνα, στην Αυστραλία τον βρήκα:
-Στην αγκαλιά σου να βρισκόμουνα και δεν ήθελα τίποτε άλλο, της λέει
-Κι εγώ στη δικιά σου να ξυπνάω κάθε πρωί, του απαντάει.
-Πες μου πως είσαι, όπως και να είσαι δεν με νοιάζει, αρκεί να κοιμάμαι με την γλύκα σου, της λέει

Περιέγραψε τον εαυτό της με ροζ χρώματα, δεν ήταν και καμία καλλονή, αλλά ποιος τα μετράει αυτά μπροστά στα ψυχικά χαρίσματα. Έβαλε την φαντασία του να δουλεύει αυτός και έφερε μπροστά στα μάτια του την εικόνα μιας γυναίκας που της έλλειπε ότι του έλλειπε και αυτού, τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ολοκλήρωσαν την σχέση τους, έτσι νόμισαν, μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και σε απόσταση 1 ημέρας με το αεροπλάνο. Τρελαμένοι και οι 2 κάθε βράδυ, αλληλοπεριέγραφαν τις πιο ξέφρενες περιπτύξεις και στάσεις με την πιο ακατανόμαστη φρασεολογία που πάντα κατέληγαν στο ζενίθ πολλαπλών οργασμών και ερωτικές ολοκληρώσεις. Ικανοποιημένοι και οι 2 επαναλάμβαναν το πόσο τυχεροί και πόσα θα κάνανε αν ήταν μαζί. Ανταλλάξανε και από μία πλαγιοανφάς φωτογραφία σε μακρινό πλάνο αλλά με πολύ φόντο.

Θα πάω να τον βρω, σκέφτηκε αυτή. Η γυναίκα του δεν μένει μαζί του, άρα μπορούμε να είμαστε μαζί. Δεν του λέει τίποτα να του κάνει έκπληξη! Ετοιμάζεται σαν να επρόκειτο να παντρευτεί, αγόρασε καινούργια ρούχα, έκανε λεύκανση στα δόντια της γιατί από τα πολλά τσιγάρα και τους καφέδες είχαν αλλάξει χρώμα, έχασε και 10 κιλά και έκανε όλες τις σχετικές προετοιμασίες που χρειάζεται ένα μακρινό ταξίδι στη Αυστραλία, έκλεισε και το εισιτήριο μόνο την ημερομηνία επιστροφής άφησε ανοιχτή.

Ένα βράδυ λοιπόν, αποφάσισε να του ανακοινώσει την έκπληξη.
-Σου έρχομαι λατρεία μου, του λέει περιχαρής,
-Πού μου έρχεσαι, ρωτάει αυτός μετά από ένα σχετικό δισταγμό, για να συνειδητοποιήσει αυτό που διάβαζε
-Κοντά σου λατρεία μου, να ζήσουμε τον έρωτά μας! Τα έχω ετοιμάσει όλα και έβγαλα το εισιτήριο, έρχομαι σε 1 εβδομάδα. Δεν απάντησε … άκρα του τάφου σιωπή!
-Ξέρεις, της λέει ξαναγύρισε η γυναίκα μου στο σπίτι και λόγω της κόρης είπαμε να προσπαθήσουμε να τα ξαναβρούμε. Ήτανε σειρά της τώρα να μην απαντήσει, για να συνειδητοποιήσει αυτό που διάβαζε.

Δεν ξαναμιλήσανε από τότε. Αυτή ξαναμπήκε στο ρουμ, αλλά όταν την έβλεπε αυτός έφευγε αμέσως, πριν καν προλάβει να του πει έστω ένα … γεια!

Καλές βουτιές - στη θάλασσα και στο τσατ...