03 March 2013

Η αποθέωση του… Καστελόριζου

του Πάνου Θεοδωρόπουλου, ysterografa.gr, 3/3/2013

Την στιγμή που ακόμη και για να πιούμε νερό πρέπει να ρωτήσουμε τους υψηλόβαθμους λογιστές του ΔΝΤ, την ίδια στιγμή, κάπου εκεί στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ζουν σε ένα άλλο κόσμο.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί αεροψεκασμών με ειδικά χημικά, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να αποδεχτούμε πως ψεκάστηκε ο συνεδριακός χώρος πριν την έλευση του Γιώργου.

Ναι του Γιώργου, .. του Γιώργου από το Καστελόριζο, εκεί που ξεκίνησε ο εφιάλτης. Αυτού του Γιώργου, η παρουσία στο συμπόσιο του πράσινου κινήματος, πυροδότησε επευφημίες, όσων είχαν υποστεί την επίδραση των χημικών (που προκαλούν ευφορία και τεχνητά δάκρυα χαράς).

Αλλιώς δεν εξηγείται.

Ο πολιτικός προϊστάμενος λίστας Λαγκάρντ και των υπολοίπων ..με εν δυνάμει φοροφυγάδες, που «αράχνιασαν» επί των ημερών του, σήμερα ανάμεσα στα συμπαντικά ταξίδια του, που ενίοτε τον «κράζουν» για τη χλιδή της κεντροαριστεράς, ο πρόεδρος των απανταχού σοσιαλιστών, βρήκε λίγο χρόνο να επισκεφτεί την φιέστα για το restart του κόμματος του πατέρα του.

Εκεί όπου η αλήθεια πονά και η λήθη βασιλεύει, εκεί όπου είναι “ok”.. ο κατώτατος μισθός των 300 ευρώ, εκεί στο πράσινο συνέδριο, βλέπουν τον Γιώργο και κυριεύονται από ρίγη πολιτικής ηδονής, αναρωτιούνται πότε θα ξαναζήσουμε το Καστελόριζο 2.

Βρε δύσμοιροι σύντροφοι, πως θα ξανα-μπορέσουμε να αγοράσουμε Α3, Golf και SLK, τα (γερμανικά) σύμβολα του νεοελληνικού σοσιαλισμού, όταν αποθεώνετε αυτόν που μας τα έκοψε;;

Εεε πως;;