07 July 2008

Προβλήματα που τα έχουν...

...
Μια γυναίκα, από την Ιταλία, υπέβαλε μήνυση εναντίον ενός σχεδιαστή ρούχων επειδή το νυφικό που της σχεδίασε και κόστισε 2.500 ευρώ άνοιξε την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με αποτέλεσμα να φανούν τα οπίσθια της!

Η 30-χρονη νύφη, που κρατά την ανωνυμία της σύμφωνα με τους νόμους της χώρας, υποστηρίζει πως καταστράφηκε η μεγαλύτερη μέρα της ζωής της εξαιτίας της κακής ραφής του σχεδιαστή!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η νύφη έπαθε σοκ και έβαλε τα κλάματα ενώ ο ιερέας έμεινε εμβρόντητος μην γνωρίζοντας που να «ρίξει» τα μάτια του!

Στην μήνυση που υπέβαλε η «άτυχη» νύφη ζητά από τον σχεδιαστή, που εδρεύει στην περιοχή Rapallo, το ποσό των 23.000 ευρώ ως χρηματική αποζημίωση για την ζημία που υπέστη.

«Έπρεπε να είναι η πιο όμορφη ημέρα της ζωής της πελάτισσας μου και τελικά έγινε η χειρότερη μέρα της ζωής της. Ένιωσε τεράστια ντροπή όταν το φόρεμα άνοιξε και τα οπίσθια της έγιναν θέαμα σε όλον τον παρευρισκόμενο κόσμο,» είπε ο κύριος Alberto Figone, δικηγόρος της νύφης.
(ΕΘΝΟΣ, 7/7/2008)

Καλά λέει ο Άνθιμος να ντύνονται παραδοσιακά οι γυναίκες, κλειστά όλα και σεμνά, για να μην σκανδαλίζονται το ποίμνιο, το άγιο πνεύμα και οι παπάδες - όσοι θα ήταν δυνατόν να σκανδαλιστούν από μια ημίγυμνη γυναίκα!