02 September 2007

Εσείς, εμείς, το chat και … οι άλλοι, μέρος XIII


της
Ισμήνης

Ααααα, δεν θα το πιστέψετε, πάνω στη φούρια των διακοπών, ξέχασα μια

Ιστορία 11η: Ένας …άγριος πάνθηρας

Γυναίκα, θαμώνας των sex rooms, ακόμα και των πιο ψαγμένων, αλλάζει νικς ανάλογα με τα κέφια της και επιδίδεται σε αχαλίνωτο cyber-sex, όποτε της έρχεται η όρεξη Όταν δεν πάειδουλειά το Σ/Κ αρχίζει από το πρωί, μεσημέρι και συνεχίζει και το βράδυ. Για ποικιλία δηλώνει διαφορετικές ηλικίες, επαγγέλματα, οικογενειακή κατάσταση και τόπο από τον οποίο μιλάει. Φοβερό ταλέντο στα παραμύθια, πλασάρει ιστορίες ανήλικης που πηγαίνει με 50αρη σαν την Λολίτα, ή 50αρα που πηγαίνει με 20αρηδες σαν την Mrs. Robinson, στον Πρωτάρη!

Δεν συναντιέται με κανέναν, το δηλώνει από την αρχή, ότι το βίτσιο της είναι να κάνει μόνο cyber. Και ω! το αστείο του πράγματος, όλοι … μα όλοι δέχονται και τσιμπάνε. Καλά δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορεί τόση βλακεία στο διαδίκτυο, εκτός κι αν είναι όλοι τόσο πεινασμένοι για σεξ έστω και εικονικό.

Άσε δε εκείνους τους ταλαίπωρους παντρεμένους που μπαίνουν στα ρουμς και δίπλα-παραδίπλα, σε απόσταση ασφαλείας, κάθεται η σύζυγος και βλέπει τηλεόραση. Τον τρώει τον ταλαίπωρο να ξεσαλώσει, να το κάνει έστω και εικονικά, να πει τρελλίτσες που δεν κάνει και δεν λέει πια με τη συμβία του. Μπαίνει στο πολυπόθητο room και ταυτόχρονα ανοίγει και ένα site με αναφορά και σχόλια για τις σταυροφορίες. Αρχίζει λοιπόν το καμάκι ευγενικά, όλα κι όλα αυτός δεν είναι λιγούρης, ζητάει ευγενικά να συνουσιαστούν, ως και την κατάλληλη λέξη τρέμει να γράψει.

Πέφτει λοιπόν πάνω στο σαΐνι μας και την ρωτάει ντροπαλά αν ενοχλεί, λιγομίλητος μέχρι να ξεθαρρέψει λιγάκι. Περιγράφει τις ανάγκες του και η δικιά μας ενθουσιάζεται με το καινούργιο παιχνιδάκι της και παίζει τον ρόλο της Florins Nightingale σε άλλο τομέα βέβαια. Του ανοίγει νέους ορίζοντες, του περιγράφει με λεπτομέρειες όλο το Καμα-Σούτρα και τρέμει ο ταλαίπωρος από πόθο και λαχτάρα και φυσικά με τα αναμενόμενα αποτελέσματα κάτω από το τραπέζι. Στο τσακ της ολοκλήρωσης της φαντασίωσής του εισβάλει η συμβία εις τον χώρο της αμαρτίας και ξαφνικά χάνεται από τον ορίζοντα της οθόνης ο αμαρτωλός. Σε 10 λεπτά που ξαναμπαίνει της λέει τρεμάμενος ότι πρόλαβε και κατέβασε στην οθόνη το χρονικό της 4ης Σταυροφορίας ακριβώς πριν το σημείο της μεγάλης σφαγής και αιματο-χυσίας!

Μια φορά λοιπόν η δικιά μας πέφτει σε έναν άντρα με το νικ Άγριος Πάνθηρας, πολύ δελεαστικό. Έξυπνος συζητητής, μορφωμένος, ρεαλιστής και με προτάσεις καθαρές. Η όλη κουβέντα τους της κίνησε την περιέργειακαι ενάντια στην μέχρι τώρα τακτική της, δέχτηκε να τον συναντήσει. Στο μπαράκι που δώσανε ραντεβού, δεν πίστευε στα μάτια της … 75 ετών ο Άγριος Πάνθηρας. Είναι αλήθεια ότι για το μόνο που δεν είχαν μιλήσει ήταν η ηλικία τους.

Αυτή 45 ετών και ωραία γυναίκα. Ο Πάνθηρας λοιπόν δεν πτοήθηκε καθόλου, την εξέταζε από πάνω μέχρι κάτω και μάλιστα της είπε ότι δεν του αρέσουν οι γυναίκες με ρυτίδες διότι τον απωθούν σεξουαλικά και δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αφού την πέρασε από το τεστ εμφάνισης, λεκέδες στα χέρια, ρυτίδες στα μάτια, μόνο που δεν έψαξε αν έχει πεσμένο στήθος κλπ., της ανακοίνωσε ότι δέχεται να πάει μαζί της σε ξενοδοχείο για να ολοκληρώσουν τη γνωριμία τους Ακόμη τρέχει και δεν φτάνει η δικιά μας!