29 September 2008

Αγώνας για ένα χαμόγελο

...
Έχετε στο σπίτι μια 16-άρα κόρη, η οποία παίρνει στις οικογενειακές φωτογραφίες τις χειρότερες εκφράσεις αηδίας; Πηγαίνετε επίσκεψη στους πολυαγαπημένους γονείς σας και η λατρευτή σύζυγος κατεβάζει μούτρα 2 μέτρα από υπερβολική συμπάθεια; Όλα αυτά τελείωσαν, ξεπεράστηκαν, η τεχνολογία δίνει την απάντησή της: κυκλοφόρησε η Sony Cybershot DSC-T77, με την οποία μπορείτε να διορθώσετε τις εκφράσεις του προσώπου σε ψηφιακές φωτογραφίες.

Θα μου πείτε, το χαμόγελο δεν φαίνεται μόνο στο στόμα, αλλά κι από άλλα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά, μάτια, μάγουλα κ.ο.κ. Δεν πιστεύω όμως να τα θέλετε όλα δικά σας, απ’ τη μια να μην κάνετε καμιά προσπάθεια να δημιουργήσετε χαμογελαστό πρόσωπο στη θυγατέρα ή τη σύζυγο κι απ’ την άλλη να περιμένετε να σας φτιάξει η φωτογραφική μηχανή κάποιο λαμπερό χαμόγελο με κατάλευκα δόντια!

Η DSC-T77 με τα 1Ο megapixel της σας δίνει τη δυνατότητα διορθωτικών παρεμβάσεων, πριν κατέβει η φωτογραφία στον υπολογιστή κι από εκεί κυκλοφορήσει με e-mail στα πέρατα της οικουμένης, για να δουν όλοι οι συγγενείς, κουνιάδες, νύφες, εξαδέλφες κ.ο.κ., πόσο πολύ αγαπάει η σύζυγος τους γονείς και την οικογένειά σας. Η εταιρία έκανε πάντως ό,τι μπορούσε, τα υπόλοιπα είναι δική σας αρμοδιότητα, ψυχικό μασάζ και τέτοια…