11 May 2011

Μια προφητεία για σεισμό στη Ρώμη - σήμερα!

Σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου 2011, θα γίνει στην περιοχή της Ρώμης ισχυρός σεισμός και όποιος αδιαφορήσει, μπορεί να βρεθεί κάτω από χαλάσματα και να κλαίει τη μοίρα του, αν ζει ακόμα! 

Αυτή είναι πάντως η «προφητεία» του ερασιτέχνη ερευνητή Rafaelle Bendandi (1893-1979), ο οποίος περί τα μέσα το 20ου αιώνα κατέληξε σ' αυτό το συμπέρασμα. Οι οικείοι του μακαρίτη βρήκαν, λένε, στα χαρτιά «μελέτες» που είχε αφήσει ο Bendandi, οι οποίες καταλήγουν σ' αυτή την πρόβλεψη. Ο λόγος που θα γίνει ο «μέγας σεισμός» σχετίζεται με την ευθυγράμμιση Σελήνης, Ηλίου και κάποιων πλανητών - διαχρονικό μοτίβο για καταστροφολογίες πολλών αερολόγων.

Παλαιότερες ευθυγραμμίσεις διαφόρων πλανητών με τη Σελήνη και τον Ήλιο δεν προκάλεσαν ποτέ αξιοσημείωτα φαινόμενα στη Γη, ενώ αντίθετα, καταγεγραμμένες καταστροφές όπως εκρήξεις ηφαιστείων, καταιγίδες με επακόλουθες πλημμύρες, ισχυροί σεισμοί, συχνά με τσουνάμι, και άλλες πολλές «βιβλικές καταστροφές» που λένε και οι δημοσιογράφοι, συνέβησαν χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε υποψία ευθυγράμμισης.

Το άλλο που βάζει σε σκέψεις είναι, γιατί να γίνει ο σεισμός ειδικά στην Ιταλία και μάλιστα στη Ρώμη, αφού οι ευθυγραμμίσεις πλανητών κτλ. αφορούν και επηρεάζουν όλη τη Γη. Μυστήρια που θα μείνουν ανεξερεύνητα, δεδομένου ότι ο μακαρίτης δε ανακοίνωσε έγκαιρα τις προβλέψεις του, όπως κάνουν οι επιστήμονες, για να ακολουθήσουν ερωταποκρίσεις...Η μοναδική πρόβλεψη σεισμού που έχει καταγραφεί, συνέβη το 1975 στην Κίνα, όταν για καιρό εκδηλώνονταν όλο και ισχυρότεροι μικροσεισμοί. Κάποια στιγμή αποφάσισε η κυβέρνηση να εκκενώσει την πόλη Haicheng και πράγματι εκδηλώθηκε εκεί ο μεγάλος σεισμός, περίπου 7,3 Richter. Έκτοτε όμως δεν προέκυψε τέτοια ευτυχής συγκυρία, να προαναγγελθεί δηλαδή για αρκετές ημέρες με προσεισμούς ένας επερχόμενος ισχυρός σεισμός.

Και οι τελευταίοι σεισμοί στην Ιαπωνία με το τσουνάμι, όπως και ο σεισμός του 1999 στην Αθήνα, συνέβησαν ξαφνικά και απρόβλεπτα. Προαναγγελίες με αλλαγές στη στάθμη των υπόγειων υδάτων ή με περίεργη συμπεριφορά ζώων είναι συχνά σωστές, αλλά πολύ βραχυπρόθεσμες. Μέχρι να συνειδητοποιήσει κάποιος ότι τα ζώα συμπεριφέρονται περίεργα, εκδηλώνεται ο σεισμός και μετά δεν βοηθάει καμιά πρόβλεψη...

Εννοείται ότι οι κάτοικοι της Ρώμης και των περιχώρων είναι αναστατωμένοι, όσο πιο ανασφαλείς τόσο περισσότερο. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ζουν μόνιμα με φοβίες και είναι επιρρεπείς στη θρησκευτική πίστη. Αλλά και η καταστροφολογία με την ευθυγράμμιση πλανητών έχει ποιότητα θρησκευτικής προφητείας, αφού κανένας επιστήμονας δεν ισχυρίζεται ότι μπορεί να προκληθεί κάτι απρόβλεπτο.

Ιταλοί σεισμολόγοι και άλλοι επιστήμονες προσπάθησαν να καθησυχάσουν τον κόσμο ότι δεν είναι δυνατόν να γίνουν προβλέψεις για σεισμούς, ότι ο συγκεκριμένος «προφήτης» ήταν πανάσχετος με τις επιστήμες κ.ο.κ. Αλλά «δεν με πείθεις κι αν με πείσεις» που έλεγαν οι Αρχαίοι, ο ανασφαλής και φοβισμένος άνθρωπος βλέπει τον κίνδυνο διαρκώς μπροστά του, χαλαλίζει τη ζωή του φοβούμενος ότι κάτι θα του συμβεί...Μαγαζάτορες θα κρατήσουν λοιπόν στη Ρώμη κλειστά τα καταστήματά τους -καλού κακού, μωρέ-, γονείς δεν θα στείλουν τα παιδιά στο σχολείο, πολλές οικογένειες μετακόμισαν ήδη για 2-3 μέρες σε άλλες πόλεις ή σε κοντινές εξοχές! Οι πολύ πιστοί είναι βέβαιοι ότι ο πάπας θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει το θυμό του θεού -ίσως μια συζήτηση με τον κύριο, εδώ ο Μπους μίλαγε μαζί του-, δεδομένου ότι «όλοι είμαστε αμαρτωλοί και ο θεός θα μας τιμωρήσει, αργά ή γρήγορα!» Στους «όλους» συμπεριλαμβάνουν κι εμένα, παρ' ότι εγώ είμαι αθώος και αναμάρτητος, σύμφωνα με τη δική μου θρησκεία του ΙΜΤ!

Και ως προς το «αργά ή γρήγορα», το γρήγορα φαίνεται να είναι σήμερα, στις 11 Μαΐου για 24 ώρες, το αργά μπορεί και σε μερικά εκατομμύρια χρόνια, όταν θα πέσει έτσι κι αλλιώς στη Γη κανένας μετεωρίτης...

Αυτό που πολλοί θεωρούν σίγουρο, είναι ότι οι συμμορίες διαρρηκτών θα αναπτύξουν πλούσια δράση, αφού πολλά διαμερίσματα σε πλούσιες συνοικίες είναι άδεια. Μάλιστα κυκλοφόρησαν και τοιχοκολλήθηκαν φυλλάδια από την «Πολιτική Προστασία» με δήθεν οδηγίες, αλλά η αρμόδια ιταλική υπηρεσία δηλώνει ότι δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση, αφού δεν υπάρχει οποιαδήποτε έγκυρη πρόβλεψη για κάποια καταστροφή. Άρα, υποψιάζεται η Αστυνομία, τα φυλλάδια κυκλοφόρησε η ιταλική μαφία ή μικρές συμμορίες διαρρηκτών.

Αν διαβάζετε αυτό το κείμενο και δεν έχει γίνει κανένας σεισμός στη Ρώμη, που είναι και το απόλυτα πιθανότερο, αντιλαμβάνεστε τι πρέπει να πιστεύετε για τις προφητείες, προβλέψεις και λοιπές μαγγανείες...