02 September 2007

Κλητήριο Θέσπισμα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜ/ΤΩΝ
Αριθμ. κλήσης 334/07

ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών

Σύμφωνα με τα άρθρα 320, 321 σε συνδυασμό με τα άρθρα 9 παρ. 1 εδ. α΄ και 111 παρ. 7 το Κ.Π.Δ., όπως το άρθρο 9 αντικαταστάθηκε με το άρθρο 14 παρ.1 του Ν1649/1986.

Καλούμε τους:
  1. Κωνσταντίνο ΠΛΕΥΡΗ του Αθανασίου, ΔΙΚΗΓΟΡΟ Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, οδός Σκουφά αρ. 81,
  2. Δημήτρη ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ του Κωνσταντίνου, Εκδότη, κάτοικο Αθηνών, οδός Ζαλοκώστα αρ. 5,
  3. Θεόδωρο ΧΑΤΖΗΓΩΓΟ του Νικολάου, Δημοσιογράφο, κάτοικο Αθηνών, οδός Σαμψούντος αριθ.25 και
  4. Μιχαήλ ΓΕΩΡΓΙΛΑ του Γεωργίου, κάτοικο Αθηνών, οδός Ζαλοκώστα αρ.5,
να εμφανισθούν αυτοπροσώπως ενώπιον του Β΄ Τριμελούς Εφετείου ΑΘΗΝΩΝ που συνεδριάζει στο ακροατήριο στις 05 του μήνα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του έτους 2007 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 9 π.μ. για να δικασθούν ως υπαίτιοι του ότι:

Στην Αθήνα κατά τους κάτωθι αναφερομένους χρόνους, δημοσίως, δια του τύπου, με πρόθεση από κοινού δρώντες, προέτρεψαν σε πράξεις και ενέργειες δυνάμενες να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος και βία κατά προσώπων και ομάδων προσώπων, εκ μόνου του λόγου της φυλετικής και εθνικής καταγωγής αυτών, ενώ εξέφρασαν και ιδέες προσβλητικές κατά ομάδας προσώπων λόγω της φυλετικής και εθνικής καταγωγής των και δη των Εβραίων γενικώς, ο δε εξ αυτών πρώτος (Κων/νος Πλεύρης) τέλεσε τις πράξεις αυτές κατ’ εξακολούθηση. Ειδικότερα:

Α. Οι εξ αυτών πρώτος, δεύτερος και τέταρτος (Κων/νος Πλεύρης, Δημήτριος Ζαφειρόπουλος και Μιχαήλ Γεωργιλάς), στην Αθήνα, στις 29.10.2006 δημοσίως, δια του τύπου, με πρόθεση από κοινού δρώντες, προέτρεψαν σε πράξεις και ενέργειες δυνάμενες να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος και βία κατά προσώπων και ομάδων προσώπων, εκ μόνου του λόγου της φυλετικής και εθνικής καταγωγής αυτών και δη των Εβραίων γενικώς. Ήτοι, κατά τον ως άνω αναφερόμενο τόπο και χρόνο τυγχάνοντες οι Δημήτριος Ζαφειρόπουλος και Μιχαήλ Γεωργιλάς εκδότες και διευθυντές της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», που εκδίδεται και κυκλοφορεί στην Αθήνα, με πρόθεση από κοινού δρώντες μετά του Κων/νου Πλεύρη, δημοσίευσαν στο φύλλο 174 της εν λόγω εφημερίδας, στις 29.10.2006, επιστολή-απάντηση του Κων/ου Πλεύρη προς την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», έχουσα ως ακολούθως:

Η Απάντηση στον «Ιό» του καθηγητού κ. K. Πλεύρη

Μια απάντηση που δεν δημοσιεύθηκε ποτέ στην «προοδευτική» Ελευθεροτυπία

Εκτενές άρθρο είχε δημοσιεύσει ο «Ιός» της «Ελευθεροτυπίας» για το βιβλίο του κ. Πλεύρη «ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ».

Ο κ. Πλεύρης είχε δικαίωμα να απαντήσει. Όμως, οι «προοδευτικοί» συντάκτες του «Ιού», που εννοείται ότι πιστεύουν στην… δημοκρατία και στον διάλογο, δεν δημοσίευσαν ποτέ την επιστολή του! Αντ’ αυτού έγραψαν με ύφος χιλίων Καισάρων ότι δεν κάνουν διάλογο… Σε ωραία δημοκρατία πιστεύουν! Σε μια ανάλογου τύπου δημοκρατία πίστευε και ο Στάλιν και ο Τρότσκι και άλλοι μεγάλοι αστέρες της «δημοκρατικής αριστεράς»!

Ο «Ελεύθερος Κόσμος» δημοσιεύει την απάντηση του κ. Πλεύρη στον «Ιό», απάντηση που περιέχει κρίσιμα ερωτήματα στα οποία βεβαίως ο «Ιός» δεν απάντησε, ούτε και ποτέ θα απαντήσει. Γιατί πολύ απλά δεν μπορεί.

Το κείμενο της απαντήσεως του κ. Πλεύρη έχει ως εξής:
Αγαπητέ «Ιέ»,

Ευχαριστώ θερμώς δια την προβολήν, που έκανες στο βιβλίον μου. Επίσης με ευχαρίστησιν είδα, ότι δεν χρησιμοποείς υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος μου, αλλά περιορίζεσαι εις «πολιτικάς» θέσεις.
Με την ευκαιρίαν αυτήν παρατηρώ την σιωπήν σου, στα ακόλουθα:
1. Δια το «Ταλμούδ» του οποίου παραθέτω αποσπάσματα. Μιλιά!
2. Δια το πλήθος των ιστορικών στοιχείων της αντιχριστιανικής και μισελληνικής πολιτικής των Εβραίων. Μιλιά!
3. Δια τας σφαγάς των Ιερωμένων και του Ελληνικού Λαού, από τους Εβραίους, που περιγράφω: Μιλιά!
4. Δια τας στρατιωτικάς συνθήκας Ισραήλ-Τουρκίας που παρουσιάζω: Μιλιά!
5. Δια τας απόψεις περί Εβραίων επιφανών προσωπικοτήτων π.χ. Κικέρων, Σενέκας, Γκαίτε, Βολταίρος, Σαίξπηρ, Καντ, Βάγκνερ, Σοπενχάουερ, Ναπολέων, Τρούμαν, Ντε Γκωλ, Κολοκοτρώνης, Μακρυγιάννης, Σουρής, Δραγούμης, κ.τ.λ., κ.τ.λ. που πιστώς μεταφέρω: Μιλιά!
6. Δια τας διδασκαλίας της εβραϊκής θρησκείας, εναντίον των ανθρώπων γενικώς και την Ελλήνων ειδικώς, που σημειώνω με παραπομπάς: Μιλιά!
7. Δια τον εβραϊκόν ανισόρροπον «ρατσισμόν» π.χ. «παιδιά και απόγονοι ξένων είναι το ίδιο με απόγονοι ζώων»! (ΥΒΑΜΟΤΗ FOL. 94,2) περιούσιος λαός, όλα τα Έθνη δούλοι στους Ιουδαίους κ.τ.λ. που λεπτομερώς αναλύω: Μιλιά!
8. Δια την συνεργασίαν εβραιοσιωνιστών και Ναζί, που με στοιχεία αποκαλύπτω: Μιλιά!
9. Δια τον αντισημιτισμόν στον κομμουνιστικό κόσμο και την δολοφονία του Στάλιν από Εβραίους, που αποδεικνύω: Μιλιά!
10. Δια τα στατιστικά στοιχεία του πληθυσμού των Εβραίων και τας αποδείξεις του ψεύδους των, που με έγγραφα εκθέτω: Μιλιά!
11. Δια τα στοιχεία περί ολοκαυτώματος, θαλάμων αερίων, «φούρνων» κ.τ.λ. που πειστικώς ανατρέπω: Μιλιά!
12. Δια τας σφαγάς των παιδιών της Παλαιστίνης, με συγκλονιστικάς φωτογραφίας, που δημοσιεύω: Μιλιά!
13. Δια τα διεθνή εβραϊκά κατασκοπευτικά δίκτυα, που με αποδείξεις δημοσιοποιώ: Μιλιά!
14. Δια την συνεργασία Εβραίων-Τούρκων εις ΗΠΑ, που με βάσει στοιχείων γίνεται: Μιλιά!
15. Δια τον ρόλο των Εβραίων στην επέμβασι στο Ιράκ και στην σφαγή των Ιρακινών, που φωτογραφικώς θεμελιώνω: Μιλιά!
16. Δια τα μισελληνικά εβραϊκά θρησκευτικά βιβλία, όπου ακριβώς παραπέμπω: Μιλιά!
17. Δια τας δηλώσεις των ραββίνων περί εβραϊκής παγκοσμίου κυριαρχίας και φόνου των αλλθρήσκων, που με στοιχεία εκθέτω: Μιλιά!
18. Δια την εβραϊκήν διείσδυσιν στην Παιδείαν μας, που βάσει στοιχείων καταγγέλω: Μιλιά!
19. Δια τας δολοφονικάς ενεργείας των Εβραίων, που με περιπτώσεις σημειώνω: Μιλιά!
20. Δια το σχέδιον υπονομεύσεως των Εθνών, που με στοιχεία και γεγονότα αποδεικνύω: Μιλιά!
21. Δια την προδοσίαν του 1821, 1912-13 και της Μικρασιατικής εκστρατείας, που από ιστορικούς και συμβάντα υποστηρίζω: Μιλιά!
22. Δια τα άγνωστα έγγραφα και φωτογραφίας των εβραϊκών ραδιουργιών, που περιέλαβα στο βιβλίον μου: Μιλιά!
23. Δια τας πλαστογραφίας των Εβραίων, που με φωτογραφίας κατέδειξα: Μιλιά!
24. Δια την φίμωσίν μου και την φίμωσιν όσων αρνούνται τα ψεύδη του εβραιοσιωνισμού, που περιέγραψα: Μιλιά!
25. Δια τα καταδίκας ιστορικών, καθηγητών, πολιτικών δια τας ιδέας των, που δεν συμφωνούν με τους Εβραίους: Μιλιά!
Αγαπητέ Ιέ,
Από τας 1.400 σελίδας του βιβλίου μου απεμόνωσες 2-3 φράσεις και τας παρεποίησες. Κρίμα. Υπέθετα ότι θα είχες κάτι να αντιτάξης, στα στοιχεία μου, ώστε να γίνη διάλογος. Πάντως σε προκαλώ εις τηλεοπτικήν συζήτησιν, που θα είχε πολύ ενδιαφέρον και που πιστεύω ότι δεν θα τολμήσης, αλλ’ ετόλμησες να καταστής συνήγορος των Εβραίων.
Πράγματι χρειάζεται τόλμην να υποστηρίζη κάποιος τους Εβραίους, τώρα που διαπράττουν φρικαλέα εγκλήματα, εναντίον των Ελληνογενών Παλαιστινίων.
Αναληθώς αναφέρεις, ότι γράφω, υπέρ της εξολοθρεύσεως των Εβραίων. Ουδαμού ισχυρίσθην, κάτι τέτοιο. Εμπρός λοιπόν δέξου τον διάλογο. Αληθώς είναι παράξενο ένας, κατ’ εσέ, φασίστας και ναζί να σε καλή εις διάλογον και συ ο δημοκράτης να τον αρνήσαι! Παράξενον αλλ’ όχι ανεξήγητον.
Σε πληροφορώ ότι ήδη εξηντλήθη σχεδόν η πρώτη έκδοσις του βιβλίου και στην δευτέραν θα περιλάβω όλο το άρθρον σου, εναντίον μου, διότι εμείς θέλομεν να ακούγεται η άλλη γνώμη. Ενώ εσείς όχι. Αν έχετε το θάρρος αποδείξατε το αντίθετον!
-Η υπόθεσις εκείνων, που προσέβαλον την προσωπικότητά μου κατέληξε στο να αποδειχθή δικαστικώς, ότι δεν υπήρξα πράκτωρ της CIA κι’ ότι δεν συμμετείχα εις τρομοκρατικάς ενεργείας, όπως συκοφαντικώς ισχυρίσθησαν.
-Όσον αφορά τα περί χούντας κ.τ.λ. ουδέποτε έκρυψα την ιδεολογίαν μου και είναι τιμή μου, που συνειργάσθην με το Στρατιωτικόν Καθεστώς της 21ης Απριλίου. Εσύ, που υποστηρίζεις εκείνους τους αντιδίκους μου, δεν σε είδα στο δικαστήριον, όπου κατεδικάσθησαν, υποχρεώθησαν να με αποζημιώσουν οικονομικώς, όπως έπραξαν και ηθικώς, δι’ επιστολής του εκδότου. Αυτά μη τα κρύβης. Ακόμη η επίκλησις ότι κάποιοι έγραψαν, εναντίον μου δεν σημαίνει απόδειξιν της αληθείας των γραφέντων. Δεν υπάρχει (;) λόγος να «παραπλανάς» τους αναγνώστας, όπως σε κατήγγειλαν και να είσαι βέβαιος ότι εγώ δεν συνεργάζομαι με κάποιους «εκτός της Ελλάδος» όπως πάλιν σε κατήγγειλε δημοσίως και ενυπογράφως ένας πραγματικός μαρξιστής (τα στοιχεία στη διάθεσί σου) στον οποίον αγνοώ, αν απήντησες.
-Προκειμένου περί του Ναζισμού κ.τ.λ. θα γράψω, ότι πιστεύω εγώ ως ορθόν κι’ όχι ό,τι θέλει η εβραϊκή προπαγάνδα. Επ’ αυτών δεχθήτε έναν δημόσιον διάλογον, διότι μόνον έτσι θα αποδειχθή ποίος λέγει την αλήθειαν και ποίος όχι. Ο μονόλογος συμφέρει εις όσους έχουν άδικον.
Ισχυρίζεσθε στο άρθρον σας ότι κάνω νεοναζιστική προπαγάνδα. Σας ερωτώ λοιπόν:
-Όσα γράφουν τα «Ταλμούδ» και η Π.Δ. όσα δηλώνουν οι Ραββίνοι, όσα διαπράττουν οι Εβραίοι στην Παλαιστίνη, αι σφαγαί των Ελλήνων υπό των Εβραίων στην Νάουσα, Κύπρο, Χίο κ.τ.λ. τα ανθελληνικά και μισοχριστιανικά ιερά κείμενα των Εβραίων, όσα εδήλωσαν δια τους Εβραίους επιφανείς προσωπικότητες, η προδοσία του 1821 απ’ τους Εβραίους, τα μεσελληνικά έργα των Εβραίων, το πλήθος των φωτογραφιών των δολοφονιών, που διέπραξαν οι Εβραίοι κ.τ.λ. είναι νεοναζιστική προπαγάνδα;
-Ο κ. Σταθόπουλος τον οποίον διώρισες υπαρχηγόν της «4ης Αυγούστου», σε διαβεβαιώ ότι δεν μετείχε καν στην ηγεσία της «4ης Αυγούστου» που λοιπόν τον είδες τον υπαρχηγό;
Περαίνων την απάντησιν μου ζητώ να δημοσιεύσης τα αποσπάσματα των «Ταλμούδ» που αναφέρω στο βιβλίο μου. Και τότε θα δης τι έχει να γίνη στην Ελλάδα. Δεν νομίζω να πιστεύης ότι: «Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι. Οι Χριστιανοί δεν ονομάζονται άνθρωποι» (KERITHUTH 6Β, Σ. 78) ή ότι: «Οι κάτοικοι του κόσμου διαιρούνται μεταξύ του Ισραήλ και των άλλων συνολικώς εθνών. Το Ισραήλ είναι ο εκλεκτός λαός» (Ραββίνος Κοέν: «Ταλμούδ» εκδ. «PAYOT» Παρίσι, 1986, σελ. 104) κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Τέλος, αγαπητέ «Ιέ» επικαλούμενος πρωτίστως την δεοντολογίαν και δευτερευόντως τον νόμον περί τύπου, σε παρακαλώ να δημοσιεύσης την παρούσαν απάντησίν μου. Πιστεύω ότι θα το πράξης, διότι δεν είσαι «γκαιμπελίσκος», όπως αδίκως σε κατηγόρησε («Ελευθεροτυπία» 21-12-1996) ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης, που ούτε καν ακροδεξιό μπορής να τον αποκαλέσης.

Σου εύχομαι υγιείαν

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Β. Κατά τον ίδιο ως άνω τόπο και χρόνο (29-10-2006) στο ίδιο φύλλο της παραπάνω εφημερίδας, οι Δημήτριος Ζαφειρόπουλος και Μιχαήλ Γεωργιλάς εκδότες και διευθυντές αυτής, δημοσίευσαν άρθρο του τρίτου κατηγορουμένου Θεοδώρου Χατζηγώγου, από κοινού δρώντες με αυτόν, το οποίο έχει ως ακολούθως και με το οποίο εξέφρασαν ιδέες προσβλητικές κατά ομάδος προσώπων λόγω της φυλετικής και εθνικής καταγωγής των και δη των Εβραίων γενικώς:

Aπό 1 έως 6 Νοεμβρίου ο μεγαλύτερος μάγος όλων των εποχών Ντέηβιντ Κόπερφιλντ θα δώσει παραστάσεις και στην Ελλάδα.
Τα εισιτήρια κοστίζουν από 30 έως 170 Ευρώ, αλλά έχουν εξαντληθεί εδώ και μήνες. Στο «Βήμαγκαζίνο» της περασμένης Κυριακής διάβασα μια πολυσέλιδη συνέντευξη του 55χρονου Αμερικανού μάγου, όπου διεπίστωσα ότι είναι Εβραίος!
«Ανατράφηκα σαν Εβραίος, αλλά πιστεύω σε όλους τους Θεούς» λέει στο «Βήμα» ο Κόπερφιλντ, αποδεικνύοντας ότι ο μεγάλος Θεός του Εβραίου είναι το χρήμα, όπως είχε γράψει στην μπροσούρα του για το Εβραϊκό ζήτημα το 1843 ο Εβραίος Μάρξ.
Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα που πρέπει κάποτε να απαντηθεί: Πώς γίνεται όλοι σχεδόν οι σπουδαίοι από την επιστήμη μέχρι την μαγεία κι από την λογοτεχνία μέχρι το σκάκι να είναι Εβραίοι; Πώς γίνεται το ένα τρίτο των Νόμπελ εδώ και 100 χρόνια να πηγαίνει σε Εβραίους, όταν ο λαός αυτός δεν αντιπροσωπεύει ούτε το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού;
Τόσο πολύ παρακμάσαμε εμείς οι Άριοι και γίνανε μάγκες οι Εβραίοι; Μέχρι και ο Γάλλος προφήτης του 17ου αιώνος Νοστράδαμος εκχριστιανισμένος Εβραίος ήταν κι αυτός.
Μπας και παίζει ρόλο η θρησκεία τους, που τους διδάσκει από μωρά ότι όλοι εμείς οι αλλόφυλοι είμαστε γουρούνια και πρέπει να μας εκμεταλλεύονται; Πώς να πάω μπροστά εγώ ο Χριστιανός όταν η θρησκεία μου με διατάσσει να μοιράσω την περιουσία μου στους φτωχούς, να περιθάλπω τους λαθρομετανάστες, να πάω στην Αφρική να γίνω ιεραπόστολος για να σώσω τις ψυχές των μαύρων και άλλα τέτοια που θα έκαναν τους ρατσιστές Αρχαίους Έλληνες να φρίττουν;
Ακόμη κι ο Ωριγένης ο σοφός διαβάζοντας το ευαγγέλιο πείστηκε ότι πρέπει να αυτοευνουχιστεί.

Θ.Χ.
Γ. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης συνέγραψε το βιβλίο «Οι Εβραίοι – Όλη η αλήθεια», το οποίο εκδόθηκε και κυκλοφόρησε στην Αθήνα στις 25.5.2006 και με το οποίο προέτρεψε σε πράξεις και ενέργειες δυνάμενες να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος και βία κατά προσώπων και ομάδων προσώπων, εκ μόνου του λόγου της φυλετικής και εθνικής καταγωγής αυτών και δη των Εβραίων γενικώς. Ειδικότερα στο εν λόγω βιβλίο εκτίθενται μεταξύ άλλων τα εξής:

1. Σελ. 742: «Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα».

2. Σελ. 269: «Κάθε Έλλην, κάθε άνθρωπος που γνωρίζει την υπονομευτική δράση του Εβραιοσιωνισμού πρέπει μόνος του, ως άτομο να κινητοποιηθεί εναντίον των Εβραίων. Αρχικώς απαιτείται να κάνη τα ακόλουθα:…
…Όπου διαπιστώνετε Εβραϊκή επέμβασι να την αποτρέπετε με την καταγγελίαν της και μετά με όποια ενέργεια απαιτείται».

3. Σελ. 432: « Ο Ναζισμός λοιπόν γνωρίζων καλώς τα Εβραϊκά σχέδια απεφάσισε, όπως αλλού περιγράφω, να εκδιώξει τους Εβραίους από την Ευρώπην. Και έπραξε κατά την γνώμιν μου πολύ ορθώς. Η απαλλαγή της Ευρώπης από τους Εβραίους είναι επιβεβλημένη, διότι ο Εβραϊσμός συνιστά απειλή κατά της ελευθερίας των Εθνών».

4. Σελ 511: « Υπάρχει Εβραϊκόν πρόβλημα στην Ευρώπην... Το Εβραϊκόν πρόβλημα συνίσταται ακριβώς στο ότι μία εξωευρωπαϊκή φυλετική μειοψηφία συνωμοτεί εις βάρος των Ευρωπαϊκών Εθνών, τα οποία θέλει να υποδουλώσει. Το πρόβλημα αυτό πρέπει να αντιμετωπισθή διότι αλλοιώς κινδυνεύει η Λευκή Φυλή. Άλλη λύσι δεν βλέπω παρά να φύγουν οι Εβραίοι από την Ευρώπην...».

5. Σελ. 266: «Και τώρα έφθασε η ώρα να δώσωμεν στον Εβραίο τον χαρακτηρισμόν που του αξίζει…Αυτός που βασανίζει τι είναι; Αυτός που πυροβολεί τι είναι; Αυτός που δολοφονεί γυναίκας ή αόπλους τι είναι; Αυτός που βιάζει τι είναι; …Αυτός που θέλει να μας πίη το αίμα τι είναι; …Αυτός που τα κάνει όλα αυτά μαζί τι είναι; Είναι ο υπάνθρωπος Εβραίος!».

6. Σελ. 778: «Η μόνη οδός σωτηρίας των Εβραίων είναι να παύσουν να ονειρεύωνται την παγκόσμιον κυριαρχίαν… Αλλοιώς ο αφανισμός τους θα συμβεί ολοκληρωτικώς και δια παντός. Το πολύ-πολύ θα εναπομείνουν μερικαί χιλιάδες που θα κόβουν τα πουλάκια τους και θα περιμένουν τον Ιεχωβά τους».

7. Σελ. 1221: «…περισσότερο προκαλώ εσάς τους αναγνώστας μου να συζητήσετε δια το Ταλμούδ και την Εβραϊκή θρησκεία. Προκαλώ περισσότερο εσάς επειδή σεις είσθε τα θύματα. Ξυπνήστε οι επίβουλοι Εβραίοι σκάπτουν τον τάφον των Εθνών. Ξυπνήστε και ρίξατέ τους μέσα, διότι τους αξίζει...».

8. Σελ. 138-139: « Αλλά δεν φταίνε οι χαχαμίκοι. Φταίει ο πολιτισμένος κόσμος που ανέχεται τα διεθνή παράσιτα που λέγονται Ιουδαίοι… φθάνει η ώρα των αντιποίνων…».

9. Σελ. 1166: « Η Λευκή Φυλή δεν θέλει σημίτας στην Ευρώπην, διότι έτσι την συμφέρει βιολογικώς».

10. Σελ. 600: «Στο INTERNET οι Εβραίοι με συκοφαντούν. Συγκεκριμένως κάποιος Ελληνοεβραίος ονόματι DanielPerdurant έγραψε μίαν διατριβήν (!) την οποία υπέβαλε στο Διεθνές Κέντρο Μελέτης Αντισημιτισμού, VidalSasoon, του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ …Ανεζητήσαμεν τον συκοφάντη Εβραίο, αλλά δεν τον εύρομεν, ούτε το κέντρο Βιντάλ Σασούν μας δίδει στοιχεία, έτσι αυτός ο συκοφάντης Εβραίος μένει ατιμώρητος προς το παρόν, νομικώς και αλλοιώς».

11. Σελ. 583: « Το βιβλίον μου που τώρα διαβάζετε είναι μια απλή απόδειξις, ότι εμείς δεν υπολογίζομεν τους Εβραίους. Τους καταφρονούμε δια την ηθικήν των, δια την θρησκείαν των, δια τας πράξεις των, που όλα μαζί αποδεικνύουν ότι είναι υπάνθρωποι».

12. Σελ. 852: «Ο Χίτλερ κατηγορήθη για κάτι που αληθώς δεν συνέβη. Αργότερα η ιστορία της ανθρωπότητος θα τον κατηγορήσει διότι ενώ ηδύνατο να απαλλάξει την Ευρώπην από τους Εβραίους, δεν το έκανε… Αγαπητοί μου κύριοι Εβραίοι, εγώ δεν σας ζητώ να υποστήτε, όσα τα ιερά σας βιβλία διδάσκουν να υποστώμεν εμείς, από εσάς… Είσθε εγκληματίαι, διότι αυτό εδίδαξε η θρησκεία σας. Είσθε δολοφόνοι, διότι από παιδιά εγαλουχήθητε στο έγκλημα. Επομένως εμείς οι άλλοι δικαιούμεθα να σας αντιμετωπίσωμεν. Και θα το κάνωμεν».

13. Σελ. 95: «Δυστυχώς αυτάς τας ιστορικάς αληθείας τας έχουν απαγορεύσει (!!) να διδάσκονται στα σχολεία ως…αντισημιτικαί. Οι γραικύλοι, οι Εθνοπροδόται. Διότι έτσι τους διατάσσει το «πονηρόν γένος». Οι υπεύθυνοι της παραποιήσεως της Ελληνικής ιστορίας και συνεπώς της πνευματικής τυφλώσεως του Ελληνικού Λαού πρέπει να κρεμασθούν κι αν αυτό δεν μπορέσει να το κάνει το κράτος θα ευρεθούν Έλληνες να εκτελέσουν τους προδότας».

14. Σελ. 1228: « …Μέχρι τότε για μας οι Εβραίοι θα παραμείνουν θανάσιμοι εχθροί, ιδιότητα που μόνοι τους επέλεξαν με όλας τας συνεπείας αυτής της αποκλειστικής των επιλογής. Με την ευκαιρίαν αυτήν προειδοποιούμεν:

1. Τους Εβραίους που κυκλοφορούν με Ελληνικά ονόματα, δια να κρύπτουν την πραγματικήν καταγωγήν των
2. Τους πράκτορας των Εβραίων, ιδίως δημοσιογράφους, πολιτικούς και τηλεπαρουσιαστάς, που εξυπηρετούν τον εβραιοσιωνισμό
3. Τους οικονομικούς παράγοντας που διακινούν το παρασιτικό εβραϊκό κεφάλαιο, υπό μορφήν ΑΕ «Τράστ», «Χόλντιν», «υπερακτίων εταιρειών» κ.λπ
4. Τους εβραιουποκινούμενους υπονομευτάς της Ελληνικής Εθνικής Παιδείας και Εξωτερικής πολιτικής, που κατέχουν δημοσίας θέσεις και εξυπηρετούν τον εβραιοσιωνισμό, με την επιβολή στην παιδεία και την εξωτερικήν μας πολιτικήν φιλοεβραϊκών θέσεων
5. Τα ΜΜΕ που δολιοφθείρουν τον Ελληνικό τρόπον ζωής, τα ιερά της Φυλής και τας Εθνικάς αξίας του Ελληνισμού, με την άσκησιν συστηματικής προπαγάνδας όλων των ειδών με σκοπό την διάδοσι του εκφυλισμού και της παρακμής στην Εθνικήν Κοινωνίαν των Ελλήνων

Όλοι οι παραπάνω προειδοποιούνται δια πρώτην και τελευταίαν φοράν, με μίαν φράσιν: Εξηντλήθη η υπομονή μας. Τα υπόλοιπα θα γίνουν όπως πρέπει. Κι όταν κάνης ότι πρέπει ας γίνη οτιδήποτε, καθώς έλεγε και ο Ι. Μεταξάς».

7. Σελ. 986: « Τέτοιας εκτάσεως ενότητα και κινητοποίησιν ουδέποτε εγνώρισε η Ευρώπη, ώστε ευλόγως και δικαίως θα συμπεράνωμεν, ότι η ήττα του Ναζισμού σημαίνει ήττα της Ευρώπης».

8. Σελ. 802: « Σταματώ στην ιστορικήν αλήθειαν, η οποία διδάσκει την ηθικήν ανωτερότητα του εθνικοσοσιαλισμού».

9. Σελ. 803: « …Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι κοσμοθεωρία δια «κυρίους» όχι δια δούλους. Είναι πίστις υπερεχόντων ανθρώπων… δεν μπορώ να ανέχομαι τους δολοφόνους, ληστάς, βιαστάς, καταπιεστάς, παράσιτα, διαφθορείς, υπονομευτάς της ελεεινής Εβραίλας να συκοφαντούν τους υπερόχους Εθνικοσοσιαλιστάς…» (Έτσι στην α΄ έκδοση, Μάϊος 2006, ενώ στη β΄ έκδοση, Οκτώβριος 2006 η λέξη «υπερόχους» δεν υπάρχει).

10. Σελ. 447: « …Ασφαλώς σιγά σιγά αποκαθίσταται η αλήθεια, η προπαγάνδα υποχωρεί και θα ξημερώση η ημέρα, που θα κυματίσουν αι σημαίαι του Ναζισμού». (Έτσι στην α΄ έκδοση, Μάϊος 2006, ενώ στη β΄ έκδοση, Οκτώβριος 2006, έχει προστεθεί η φράση «στη χώραν που τον εγέννησεν»).

11. Σελ. 853: « Οι μεραρχίες των SS μάχονται με απαράμιλλον ηρωϊσμόν».

12. Σελ. 869: « Η Λευκή Φυλή το 1945 υπέστη την μεγαλυτέραν καταστροφήν της ιστορίας της. Ο επικός αγών της Χιτλερικής Γερμανίας δια την κυριαρχίαν των Αρίων ετελείωσε, δίχως Νίκην».

13. Σελ. 871: «ΧΑΪΝΡΙΧ ΧΙΜΜΛΕΡ (1900-1945): Ανώτατος Αρχηγός των SS… τα στοιχεία και τα επιχείρηματα επιβεβαιώνουν το υψηλόν ήθος του Ανδρός, ο οποίος ενώ ηδύνατο αυθημερόν με μιαν διαταγήν του να θανατώση όλους τους Εβραίους, αυτός προετίμησε να τους εκτοπίση από την Ευρώπην ώστε να απαλλάξη την Ήπειρον της Λευκής Φυλής από τους εξωευρωπαίους σημίτας…
Τα SS μάλιστα τα μάχιμα SS (WaffenSS) υπήρξαν οι ιππόται της συγχρόνου εποχής, ακατάβλητοι πολεμισταί εξ όλων των χωρών της Ευρώπης, οι οποίοι εθυσίασαν την ζωήν, στο ιδανικόν μιας Νέας Τάξεως, δια τους πολιτισμένους λαούς. Δυστυχώς δια την ανθρωπότητα ηττήθησαν… Πάντες υπήρξαν υποδείγματα πίστεως, πειθαρχίας και μαχητικότητος, υπέρ των ιδεωδών του Εθνικοσοσιαλισμού. Η παράστασίς των εξέφραζε το μεγαλείον του χαρακτήρος των, με συνέπεια στας τάξεις των SS να συγκαταλέγεται το εκλεκτότερον μέρος της Αρίας Φυλής…».

14. Σελ. 881: «ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ (1889-1945): Ο τραγικός ηγέτης του Τρίτου Γερμανικού Ράϊχ είναι ασφαλώς η εντυπωσιακωτέρα αρχηγική μορφή της νεωτέρας εποχής… Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφον Χίτλερ τα εξής:
1. Δεν απήλλαξε, ενώ ηδύνατο, την Ευρώπην από τους Εβραίους
2. Δεν εχρησιμοποίησε τα ειδικά χημικά όπλα, που μόνον η Γερμανία διέθετε, δια να νικήση.. Εξ αιτίας της ήττης της Γερμανίας τότε, κινδυνεύει η Λευκή Φυλή και η Ευρώπη τώρα… Θα έλθη ημέρα, κατά την οποίαν οι Ευρωπαίοι θα κυριαρχήσουν ή θα καταστραφούν. Και στας δύο περιπτώσεις θα αναγνωρίσουν ότι ο Χίτλερ είχε δίκαιον..»

15. Σελ. 885: «ΙΩΣΗΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ (1897-1945): Ένα από τα φωτεινότερα πνεύματα του αιώνος. Φιλόσοφος, αγωνιστής και βαθύς γνώστης της ψυχολογίας του πλήθους ενίκησε, εις όλα τα πεδία μάχης τον εβραιομπολσεβικισμόν και ηγήθη του ολοκληρωτικού πολέμου της πατρίδος του»

1. Σελ. 271: «4) Ουδείς αλλόφυλος αναλαμβάνει δημόσιον αξίωμα, ούτε διορίζεται στο κράτος, το οποίον είναι Ελληνικόν και μόνον. Το αυτό ισχύει και στα ΝΠΔΔ».

1.
Σελ. 271: «5) Οι μεικτοί γάμοι Ελλήνων ή Ελληνίδων με άτομα μη ανήκοντα στην Λευκήν Φυλήν αποτρέπονται».
2.
Σελ. 271: «7) Η μετακίνησις και εγκατάστασις εν Ελλάδι ατόμων ανηκόντων στην Λευκήν Φυλήν είναι απολύτως ελευθέρα».
3.
Σελ. 271: «9) Ουδείς αλλόφυλος ανακηρύσσεται Έλλην πολίτης, πλην των τιμητικών περιπτώσεων, ως ο νόμος ορίζει. Αλλόφυλοι δι’ άλλους λόγους αποκτήσαντες την Ελληνικήν υπηκοότητα την στερούνται αμέσως και εφόσον πληρούν τας προϋποθέσεις θεωρούνται Ελληνίζοντες».

Σελ. 601: «Στο ερώτημα: μπορεί εις Εβραίος να θεωρηθή Έλλην; Απαντώ ευθέως: όχι. Διότι η φυλετική καταγωγή δεν αλλάζει, με την διοικητικήν πράξιν της παροχής Ελληνικής υπηκοότητος, που είναι νομικόν γεγονός κι όχι φυλετικόν και εθνολογικόν».

Σελ. 902: « …υπό την ανοχήν της διεθνούς κοινωνίας και του εξηυτελισμένου ΟΗΕ του πρώην ανθρωποφάγου Ανάν» (από την α΄ έκδοση, Μάϊος 2006).

«…επιβάλλεται να λάβωμεν επειγόντως μέτρα σωτηρίας της Λευκής Φυλής, του Ευρωπαϊκού πολιτισμού και προ πάντος της Ελλάδος. Συγκεκριμένως και εις γενικότατας γραμμάς πρέπει: Να απομακρυνθούν οι Εβραίοι από την Ευρώπη την οποίαν αρκετά εταλαιπώρησαν. Οι εβραιοσιωνισταί να μεταβούν στην γη των Πατέρων των, ώστε η Ευρωπαϊκή Ήπειρος να απαλλαγή από αυτούς».

«Θα δηλώσω με ειλικρίνεια και αλλού, ότι εάν οι Γερμανοί εθανάτωναν τους εβραιοσιωνιστάς εγώ – και πιστεύω δεν είμαι μόνος – δεν επρόκειτο να λυπηθώ. Οι εβραιοσιωνισταί είναι εγκληματίαι που προετοιμάζουν τον θάνατόν μας. Την εξαφάνισιν της Λευκής Φυλής την οποίαν τόσον μισούν, με φθόνον συμπιεσθέντα στο υποσυνείδητόν των, επί αιώνας. Το ένστικτον αυτοσυντηρήσεως της Φυλής μας δεικνύει τον δρόμον του πολέμου, κατά του εβραιοσιωνισμού μέχρις εσχάτων».

«Οι Εβραίοι δεν επέτυχαν να κυριαρχήσουν στην Ευρώπην.. Πάντως εδημιούργησαν παντού στην Ευρώπην το φυλετικόν πρόβλημα το οποίο οξύνουν με την βοήθειαν των πολιτικάντηδων, τηλεπαρουσιαστών, «καθηγητών», δημοσιογράφων και λοιπών γνωστών ή αγνώστων πρακτόρων τους. Τελικώς το μόνον που θα επιτύχουν είναι να ερεθίσουν τους Ευρωπαίους και να προκαλέσουν την αντίδρασή των. Ενθυμηθήτε με. Αυτήν την φοράν δεν θα ευρεθούν καλοί Γερμανοί Ναζί, που θα μαζεύουν τους Εβραίους δια να τους στείλουν στην Μαδαγασκάρη, αλλ’ Ιππόται της Λευκής Αποκαλύψεως. Τους φαντάζομαι να καλπάζουν με γυμνά ξίφη, πάνω στα σταχιά άτια του θανάτου».

« Επανειλημμένως θα τονίσω ότι δεν επιτίθεμαι εναντίον των Εβραίων ως ατόμων, ως λαού, ως φυλής, ως Έθνους, αλλ’ εναντίον της θρησκείας των, επειδή αυτή διδάσκει, ότι οι Εβραίοι συνεφώνησαν με το Θεό τους (Ιεχωβά) αυτοί να τον λατρεύουν κι εκείνος να τους εξασφαλίσει την παγκόσμιον κυριαρχίαν και όλα τα Έθνη του κόσμου, να υποταγούν στους Εβραίους και να είναι δούλα αυτών».

«Δεν γνωρίζω ούτε έναν Εβραίο, που να μη πιστεύη στον εξωφρενικόν, ότι οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού, ο οποίος ανέλαβε την υποχρέωσι με συμφωνία μαζί τους να τους καταστήση κυρίαρχους εφ’ όλων των εθνών».

Δ. Ο Κων/νος Πλεύρης συνέγραψε το βιβλίο «Οι Εβραίοι – Όλη η αλήθεια», το οποίο εκδόθηκε και κυκλοφόρησε στην Αθήνα στις 25-5-2006 και με το οποίο εξέφρασε ιδέες προσβλητικές κατά ομάδος προσώπων λόγω της φυλετικής και εθνικής καταγωγής των και δη των Εβραίων γενικώς, εφόσον σε αυτό μεταξύ άλλων αναφέρεται:

Σελ. 206 (κάτω από μια φωτογραφία παιδιών): «Μας έδειξαν αυτήν την φωτογραφίαν (πότε; Που; Ποίοι ήσαν κ.λπ άγνωστον) και μας είπαν Εβραιόπουλα εις στρατόπεδον συγκεντρώσεως. Δεκτόν. Τα βλέπομεν τετράπαχα…».

Σελ. 702: « Οι Εβραίοι απαιτούν να σεβώμεθα τους ανύπαρκτους νεκρούς των. Εγώ προσωπικώς και υπαρκτοί να ήσαν, διατί να τους σεβαστώ;».

Σελ. 117: « Τι άλλο θέλετε να σας κάνουν οι Εβραίοι, δια να ξυπνήσετε επιτέλους. Το παραμύθι του Άουσβιτς σας συγκινεί κι όχι αι σφαγαί των ομοεθνών μας».

σελ. 270: « Απελευθερωθείτε από την Εβραϊκήν προπαγάνδα, που σας εξαπατά με τα ψεύδη περί στρατοπέδων συγκεντρώσεων, θαλάμων αερίων, «φούρνων» και τα άλλα παραμύθια του ψευτο-ολοκαυτώματος…».

σελ. 685: « Τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, οι «φούρνοι» το «σαπούνι» και τα βασανιστήρια υπήρξαν και παραμένουν τα προσφιλή θέματα, τα οποία εκμεταλλεύεται η αντιναζιστική προπαγάνδα…». «Εκείνα τα έργα, όπως το «ολοκαύτωμα» σας συγκινούν και εντυπωσιάζεστε, από τα δήθεν βασανιστήρια τα οποία δήθεν υπέστησαν οι Εβραίοι προ 60 ετών…».

Σελ. 1100 (Αναφορά σε φωτογραφία της σελ. 1098): « Αυτά τα παιδιά είναι Εβραιόπουλα στο στρατόπεδο Άουσβιτς – 2 (Μπιρκενάου), φαίνονται καλοζωϊσμένα και φυσικά επέζησαν…»

Σελ. 1008: « Το ZYKLONB που τόσον διεφήμισαν, ως το αέριον με το οποίον εθανατώνοντο οι Εβραίοι, στους ειδικούς θαλάμους αερίων (που δεν ανευρέθησαν) δεν ήτο παρά ένα δηλητηριώδες αέριον χρήσιμον δια τας απεντομώσεις των στρατοπέδων συγκεντρώσεως… όλα τα άλλα είναι παραμύθια της προπαγάνδας»

Σελ. 1012: « Η Εβραϊκή πτωματολογία στην περίπτωση του Άουσβιτς απεδείχθη εξ αρχής ψευδεστάτη»

« Τα τέκνα του «εκλεκτού λαού» δεν κατόρθωσαν ακόμη να αρπάξουν τα αγαθά των Εθνών, ούτε επέτυχαν να κυριαρχήσουν στον κόσμον. Στο μέλλον ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί. Ξέρομεν όμως τι συνέβη στο παρελθόν, όπου είδαμε τον «εκλεκτόν λαόν» να τρέμη προ της Μαύρης Στολής των Ές – Ές με την αργυρά νεκροκεφαλή στο πηλήκιον. Είδαμε τον «εκλεκτό λαό» πειθήνιον, σιωπηλόν, φοβισμένον να εργάζεται στην Γερμανική βιομηχανία από την οποίαν ζητεί τώρα αποζημιώσεις και τα οποίας ορθώς θα λάβη, όπως οι δούλοι, που δικαιούνται κάποιας αμοιβής δια την εργασίαν των, αλλά το χρήμα δεν ξεπλένει τον πενταετή εγκλωβισμόν του «εκλεκτού λαού» στα Γερμανικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως, όπου πολλοί δυστυχείς απώλεσαν την ζωήν των, περισσότεροι υπέφεραν και όλοι των εταπεινώθησαν μέχρις πλήρους εξευτελισμού των, διότι οι Γερμανοί δεν εσεβάσθησαν τας περί «εκλεκτού λαού» διαβεβαιώσεις της Π. Διαθήκης και των Ταλμούδ».

Σελ. 626: «…Διότι εμείς είμεθα ΕΛΛΗΝΕΣ δηλαδή ανωτέρα Φυλή κι όχι άθλιοι σημίται».

Σελ. 481: « Προσωπικώς εις επίδειξιν θαρραλέας διαμαρτυρίας δηλώνω, πάλιν και πάλιν, ότι είμαι αντισημίτης, καταφρονώ τους Εβραίους...που θεωρώ υπανθρώπους»

Σελ. 597: «Εβραίος (στο θρήσκευμα) και άνθρωπος είναι έννοιαι αντιφατικαί, δηλαδή η μία αποκλείει την άλλην».

Σελ. 583: « Το βιβλίον μου που τώρα διαβάζετε είναι μια απλή απόδειξις, ότι εμείς δεν υπολογίζομεν τους Εβραίους. Τους καταφρονούμε δια την ηθικήν των, δια την θρησκείαν των, δια τας πράξεις των, που όλα μαζί αποδεικνύουν ότι είναι υπάνθρωποι».

«Και τώρα έφθασε η ώρα να δώσωμεν στον Εβραίο τον χαρακτηρισμόν που του αξίζει…Αυτός που βασανίζει τι είναι; Αυτός που πυροβολεί τι είναι; Αυτός που δολοφονεί γυναίκας ή αόπλους τι είναι; Αυτός που βιάζει τι είναι; …Αυτός που θέλει να μας πίη το αίμα τι είναι; …Αυτός που τα κάνει όλα αυτά μαζί τι είναι; Είναι ο υπάνθρωπος Εβραίος!». Επίσης στη σελ. 852: «Είσθε εγκληματίαι, διότι αυτό εδίδαξε η θρησκεία σας. Είσθε δολοφόνοι, διότι από παιδιά εγαλουχήθητε στο έγκλημα. Επομένως εμείς οι άλλοι δικαιούμεθα να σας αντιμετωπίσωμεν. Και θα το κάνωμεν»).

1. Σελ. 218: «Την 2αν Νοεμβρίου 1917 η Αγγλία, όπως γνωρίζομεν, εξέδωσε πολιτικήν ανακοίνωσιν (δήλωσις Μπαλφούρ) δια της οποίας ιδρύθη Εβραϊκή εθνική εστία στην Παλαιστίνην», και στη συνέχεια στη σελ. 223: «Οι Εβραίοι λοιπόν αμέσως μετά τη δήλωσιν Μπάλφουρ και μέχρι τώρα σκοτώνουν και μετακινούν Παλαιστινίους… Η όλη των εγκληματική συμπεριφορά δικαιολογεί τας πράξεις των Ναζί εναντίον των και κάτι περισσότερον. Τας δικαιώνει».

2. Σελ. 558: «Ο Ναζί Ανώτατος Δικαστής Βάλτερ Μπουχ διεξήγαγε έρευνα διά τα επεισόδια της «νύκτας των κρυστάλλων» …Αυτά βεβαίως η εβραϊκή προπαγάνδα τα αποκρύπτει. Απεναντίας μάλιστα κατηγορούν τα SS δια τα έκτροπα, τα οποία προσωπικώς υπερεγκρίνω».

3. Σελ. 432: « Ο Ναζισμός λοιπόν γνωρίζων καλώς τα Εβραϊκά σχέδια απεφάσισε, όπως αλλού περιγράφω, να εκδιώξη τους Εβραίους από την Ευρώπην. Και έπραξε κατά την γνώμιν μου πολύ ορθώς».

4. Σελ. 1075: (Σχολιασμός για τη λεζάντα φωτογραφίας από το Άουσβιτς: «Τα συρματοπλέγματα του Άουσβιτς είναι εκεί για να θυμίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο τη ναζιστική θηριωδία της περιόδου 1939-1945): « Καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδον εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον».

5. Σελ. 1221: «Συνεπώς κατηγορώ τους Γερμανούς Ναζί διότι δεν απήλλαξαν την Ευρώπην μας από τον εβραιοσιωνισμόν ενώ ηδύναντο να το πράξουν. Στο ερώτημα λοιπόν, αν ήτο σωστό, που οι Γερμανοί συνεκέντρωσαν τους Εβραίους, δια να τους μεταφέρουν στην Μαδαγασκάρη η απάντησις έρχεται μόνη της: Μέσα από όσα διδάσκουν και επιδιώκουν οι Εβραίοι, δεν ήτο σωστό αυτό που έκαναν οι Γερμανοί. Έπρεπε να τους έστελναν όχι στη Μαδαγασκάρη, αλλά στον Ιεχωβά τους να διαβάζουν μαζί όρθιοι το Ταλμούδ «.

6. Σελ. 1196: «Έχομεν λοιπόν μεταφοράν όχι θανάτωσιν. Μα είναι σωστόν να μεταφέρωνται άνθρωποι βιαίως; Αν οι άνθρωποι αυτοί πιστεύουν ότι προορίζονται εκ Θεού να κυριαρχήσουν εις ολόκληρον τον κόσμον και τα Έθνη να είναι υπόδουλα εις αυτούς, τότε η μεταφορά των, κατά την γνώμιν μου, δεν αρκεί».

Για παράβαση άρθρων 1, 12, 14, 26 παρ.1α΄, 27 παρ.1, 45, 51, 53, 79, 98 ΠΚ και 1 παρ.1, 2 Ν. 927/1979 ως ισχύει με το άρθρο 24 του Ν 1419/1984, άρθρο μόνο του Ν2243/1994.

Αθήνα 20 Ιουλίου 2007
Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών

ΜΑΡΤΥΡΕΣ
1. Άννα Στάη
2. Ειρήνη Κούτελου
3. Χαράλαμπος Κατσιάπης
4. Λέων Γαβριηλήδης
5. Μωϋσής Κωνσταντίνης
6. Βενιαμίν Αλμπάλα Σπυρίδων ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ
7. Andrea Helen Gilbert Αντεισαγγελέας Εφετών
8. Αβραάμ Ρεϊτάν
9. Παναγιώτης Δημητράς
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
  1. Φύλο 174 εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»
  2. ΒΙΒΛΙΟ «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ»