11 July 2010

Ευγενείς συμμαχίες και συνεργασίες




Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ απέστειλε προς τον Πρωθυπουργό σχετικώς προς το θέμα της προσφυγής υπέρ της διατηρήσεως των θρησκευτικών συμβόλων την ακόλουθη επιστολή:

Πειραιεύς 9 Ιουνίου 2010
Προς τον
Εξοχώτατον Πρόεδρον
Της Ελληνικής Κυβερνήσεως
Κύριον κ. Γεώργιον Παπανδρέου
Μέγαρον Μαξίμου
Εις ΑΘΗΝΑΣ
""""""""""""""""""
Εξοχώτατε Κύριε Πρόεδρε,

Εκ προσώπου της καθ’ ημάς Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς, του ευαγούς Κλήρου και του φιλοχρίστου λαού Αυτής, υποβάλλω Υμίν πάνυ ευγνωμόνως θερμάς συγχαρητηρίους προσρήσεις δια την Υμετέραν εξαίρετον Απόφασιν ως Πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών παρεμβάσεως μεθ’ ετέρων χωρών της Ευρωπαϊκής οικογενείας, ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου υπέρ της εφέσεως ην ήσκησεν η Ιταλική Κυβέρνησις κατά της πρωτοδίκου Αποφάσεως αποκαθηλώσεως των Χριστιανικών Θρησκευτικών συμβόλων. Η Υμετέρα ενέργεια, αποτελεί ισχυρόν ράπισμα κατά των εγνωσμένων διεθνιστικών κύκλων των επιδιωκόντων την απομείωσιν των Χριστιανικών καταβολών της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.

Ταπεινώς ευχόμεθα εις τον Δωρεοδότην Θεόν ίνα αδιαπτώτως διακρατήτε των ουσιωδών του βίου και ευόρκως διακονήτε εν τη υψίστη ευθυνοφόρω Υμετέρα αποστολή.
Μετά θερμών ευχών

Ο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Δικαίως συγχαίρει ο μητροπολίτης τον Γιωργάκη και τον εκθέτει, τέτοιους υποστηρικτές χρειάζεται και διαθέτει η κυβέρνηση! Στη φωτογραφία βλέπουμε αριστερά στον πολύχρωμα διακοσμημένο παπά τον βουλευτή της ΝΔ, δεξιά τον νομάρχη του ΠΑΣΟΚ κι εκεί ανάμεσα τον διαγραμμένο βουλευτή της ΝΔ που επιθυμεί να επανέλθει, αφού έληξε η δίκη του για διαφθορά. Η πραγματική εικόνα της εξουσίας!