04 July 2007

Το καταραμένο διαδίκτυο ... φταίει για όλα!

Εκτός από παιδεραστές και κάθε είδους απατεώνες, το διαδίκτυο κρύβει και προσηλυτιστές της Αλ Κάιντα. Για χριστιανούς προσηλυτιστές δεν άκουσα ακόμα τίποτα αλλά, δεν είναι δυνατόν, και τέτοιοι θα κρύβονται στο διαδίκτυο, μόνο που δεν τους έχουμε αντιληφθεί .

Διαβάστε την επόμενη είδηση για να πάρετε μια ιδέα, πόσο κακό είναι αυτό το διαδίκτυο (από την Καθημερινή, 4/7/2007):

Προσηλυτίζουν πιστούς για την Αλ Κάιντα μέσω Διαδικτύου

Τρεις ειδικοί στην πληροφορική παραδέχθηκαν σήμερα ενώπιον δικαστηρίου στο Λονδίνο πως χρησιμοποιούσαν το διαδίκτυο για να προσελκύσουν τους μουσουλμάνους να επιδοθούν σε ιερό πόλεμο κατά των απίστων, στη διάρκεια μίας δίκης που θεωρείται προοίμιο ανάλογων δικαστικών αποφάσεων στη Βρετανία.

Οι Τάρικ αλ Ντάουρ, Γιούνες Τσούνι και Ουασίμ Μουγάλ διατηρούσαν στενούς δεσμούς με την Αλ Κάιντα και πίστευαν πως είχε εξυφανθεί ένα «παγκόσμιο σχέδιο» για την εκρίζωση του Ισλάμ, τονίζεται στο κατηγορητήριο.

Ο 21 ετών Ντάουρ, που είχε γεννηθεί στα Εμιράτα, παραδέχθηκε την ενοχή του «για προτροπή σε πράξεις τρομοκρατίας, εν μέρει ή πλήρως εντός της Βρετανίας, οι οποίες εάν είχαν πραγματοποιηθεί εντός της Αγγλίας, ή της Ουαλίας, θα εκδικάζονταν ως ανθρωποκτονίες».

Ο μαροκινής καταγωγής Τσούλι, 23 ετών, κι ο γεννημένος στη Βρετανία Μουγάλ παραδέχθηκαν την ενοχή τους για το ίδιο κατηγορητήριο. Οι τρεις παραδέχθηκαν επίσης πως προσπάθησαν να ξεγελάσουν τράπεζες κι εταιρείες πιστωτικών καρτών για ν' αποσπάσουν χρήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι τρεις τους επί τουλάχιστον ένα έτος προσηλύτιζαν μέσω ισλαμικών διαδικτύων πιστούς για λογαριασμό και προς όφελος της τρομοκρατικής οργάνωσης του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Κατά τη σύλληψή τους είχαν ανακαλυφθεί στα πράγματά τους βιντεοταινίες με αποκεφαλισμούς ομήρων, όπως επίσης και CD που περιείχαν οδηγίες για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών ή για τον χειρισμό όπλων.
Αν και δεν προκύπτει από την είδηση να είχαν οι προαναφερόμενοι τρεις κάποια εξειδίκευση στην Πληροφορική (21 και 23 ετών!), είναι αυτονόητο ότι μόνο «ειδικοί» μπορούν να κάνουν προσηλυτισμό, οι ανειδίκευτοι δεν καταφέρνουν τίποτα! Την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσει, λοιπόν, μαζί σας κάποιος άγνωστος, εξετάστε την περίπτωση προσεκτικά: αν είναι ειδικός, μάλλον σε προσηλυτισμό αποβλέπει, αν είναι ανειδίκευτος, πιθανόν να ψάχνει μόνο για γκόμενα...