08 July 2007

Εσείς, εμείς, το chat και … οι άλλοι, μέρος VII


της Ισμήνης

Ιστορία 5η : 2 Συνέδρια στον … αέρα

Μίλησαν για πρώτη φορά σε ένα ρουμ, αυτός πιο παλιός, αυτή πιο καινούργια. Του άρεσε το νικ που χρησιμοποιούσε και ο τρόπος που μίλαγε, όλα τα μετάλλαζε σε ερωτικό κάλεσμα με σεξουαλικά αλλά έξυπνα υπονοούμενα, χωρίς να γίνεται χυδαία, απλά ερέθιζε την αντρική φαντασία. Αυτός γύρω στα 50, ωραίος άντρας, παντρεμένος δις, με παιδί από τον 1ο γάμο, στέλεχος πολυεθνικής. Αυτή γύρω στα 45, παντρεμένη με παιδιά, ανώτερη υπάλληλος σε Υπουργείο, ξύπνια γυναίκα με σεξουαλική ακτινοβολία.

Το πήγαιναν το γράμμα και οι 2, όχι μέσα από το τσατ, αλλά στην ιδιωτική τους ζωή! Στον χώρο αυτό, δεν ξανοιγότανε γιατί, όπως λένε, ο καλός ο κυνηγός στην γειτονιά του δεν κυνηγάει! Σοφή παροιμία! Σε κοινή συνάντηση, είδε ο ένας τον άλλον και πέρασαν το πρώτο τεστ της αμοιβαίας αποδοχής. Εκείνος κάθισε δίπλα της, ακούμπαγε το πόδι του στο δικό της και αυτή δεν το τράβαγε, απεναντίας ανταπέδιδε την πίεση. Καλά πάμε ως εδώ! Έφυγε πρώτη, για μην καταλάβουν τίποτα οι άλλοι.

Άρεσε ο ένας στον άλλον και αποφάσισαν να ξανασυναντηθούν ενάντια στην μέχρι εκείνη τη στιγμή τακτική τους Αντάλλαξαν τηλέφωνα, άνοιξε αυτός ένα νέο ρουμ, μόνο οι 2 το ήξεραν, πηγαίνανε εκεί και μιλάγανε για διάφορα και για ότι άλλο ελεύθερα μπορείτε να φαντασθείτε.

Ξανασυναντήθηκαν, μόνοι τους πλέον, και προχώρησαν σε ελαφρώς προκαταρκτικά χουφτώματα και θωπείες, εν αναμονή ολοκλήρωσης της επαφής τους. Ενήλικοι ήταν, είχαν ξεκαθαρίσει τι ζήταγε ο ένας από τον άλλον, χωρίς υποκρισία και ψευτοντροπές. Χωρίς δεσμεύσεις εκατέρωθεν, χωρίς πιέσεις και όπου μας βγάλει, αυτή ήταν η συμφωνία.

Προσπάθησαν να βρούνε μέρα και ώρα συνάντησης που να βολεύει και τους δύο. Τη μια δεν μπορούσε αυτή, την άλλη δεν μπορούσε αυτός. Δουλειές, οικογενειακές υποχρεώσεις, συνέδρια, συμβούλια κλπ. κλπ. Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης, πήγαινα να εξελιχθεί σε πλήρη απραξία, μετά τις τόσες αναβολές και ματαιώσεις των ραντεβού.

Οπότε ήρθα ο από μηχανής θεός! Έχω Συνέδριο, λέει αυτή, 4 μέρες στην τάδε πόλη. Κανονίζει αμέσως αυτός, επαγγελματικές συναντήσεις τις ίδιες ημερομηνίες στην ίδια πόλη! Χαράς ευαγγέλια, 4 μέρες μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και μετά το τέλος των υποχρεώσεων μόνοι μας! Φτάσανε στην πόλη, με διαφορετικά μέσα ο καθένας και καταλύσανε σε διαφορετικά ξενοδοχεία ο καθένας.

1η μέρα που συναντήθηκαν, πήγαν για καφέ, πήγαν κινηματογράφο, πήγαν για φαγητό. Κουρασμένοι και οι 2 από το ταξίδι πήγε ο καθένας στο ξενοδοχείο του.

2η μέρα που συναντήθηκαν, μετά τις υποχρεώσεις τους, πήγαν για φαγητό. Περιμένει να της προτείνει που θα συναντηθούνε μόνοι τους πλέον (διάβολε γι’ αυτό κάναμε όλους τους συντονισμούς) και της λέει αυτός ότι το βράδυ τον έχουνε καλέσει κάποια στελέχη της εταιρείας για hot νυχτερινή διασκέδαση και δεν μπορεί να αρνηθεί. Γυρνάει μόνη της στο Ξενοδοχείο ελαφρώς φουρκισμένη.

Την παίρνει τηλέφωνο στις 5 τα ξημερώματα που γύρισε από τη νυχτερινή διασκέδαση και της λέει

- Σε θέλω σαν τρελός. Να έρθω ή έλα εσύ! του κλείνει το τηλέφωνο και του στέλνει μήνυμα, ότι τα ανεκπλήρωτα της hot διασκέδασής σου, δεν θα τα υλοποιήσεις με μένα!

3η μέρα που συναντήθηκαν για καφέ και της ζήτησε συγνώμη για την προηγουμένη και να κανονίσουν για την βραδινή τους συνάντηση, του είπε ότι έχει έρθει ο Υφυπουργός και θα φάει με όλους του επικεφαλής του Συνεδρίου, οπότε είναι αδύνατον να συναντηθούνε! Αν … τελειώσουν νωρίς …

4η μέρα δεν συναντήθηκαν γιατί ο καθένας γύρισε στο πόστο του, το Συνέδριό της και οι συναντήσεις του είχαν τελειώσει.

Μετά από αυτό δεν ξανασυναντήθησαν. Καμιά φορά αν τύχει και συμπέσουν στο τσατ, μιλάνε λίγο πριβέ και με νοσταλγία, αναρωτιούνται τι φταίει και χάλασε τη συνάντηση που με τόση επιμέλεια είχαν δρομολογήσει! Χάσαμε το timing, του απαντάει αυτή! Και όντως έτσι είναι!

Σύντομες διαφημίσεις για το ταμείο, θα συνεχίσω!