07 March 2011

Σύγκρουση γιγάντων, Σεραφείμ-Καστανίδης...

«Ντρέπομαι ως ορθόδοξος επίσκοπος και ως Έλληνας πολίτης που αναπνέω τον ίδιο αέρα και πατώ στα ίδια χώματα με τον κ. Καστανίδη», δήλωσε ο κ. Σεραφείμ λίγο μετά την ανάρτηση του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Και η απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης ήρθε με δηλώσεις του στον Real fm 97,8. Ο Χάρης Καστανίδης μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε με τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη όταν αφορίστηκε από την Εκκλησία: «Άγιοι πατέρες της Εκκλησίας ελπίζω να πιστεύετε στο Θεό όπως κι εγώ».

Συνεχίζοντας την απάντησή του, ο Χ. Καστανίδης είπε: «Ο Χριστός μου, Αυτός που γνωρίζω εγώ, δεν ντρεπόταν να αναπνεύσει τον ίδιο αέρα και να πατάει το ίδιο χώμα με τη Μαγδαληνή».

Ο Καστανίδης εκπροσωπεί ένα «σοσιαλιστικό κόμμα» (καλά, λέμε και καμιά κουταμάρα!) και εξλέγη με αυτό, όχι για να ανταλλάσσει θρησκόληπτες εξυπνάδες με τους Ταλιμπάν της ελληνορθόδοξης θρησκείας, οι οποίοι εισπράττουν μισθό από το ελληνικό δημόσιο, αλλά για να απαλλάξει την κοινωνία και το δημόσιο ταμείο από αυτή τη μάστιγα... Αν δεν μπορεί, ας πάει σε κανένα σωματείο θρησκευομένων για να μελετάει τις γραφές και τα χωρικά, με τα οποία θα κατατροπώσει τους δήθεν «αντιπάλους» του.