24 June 2007

Εσείς, εμείς, το chat και … οι άλλοι, μέρος V


της Ισμήνης

Ιστορία 3η: Ας … πρόσεχε!

Γνωριστήκανε μέσα σε ένα ρουμ καθ΄ όλα αξιοπρεπές και της ηλικίας τους, μιλάγανε με όλους και όλες περί ανέμων και υδάτων. Η μία (Μάριαν, ας πούμε) από Αθήνα παντρεμένη με παιδιά, η άλλη (Ηλέκτρα, ας πούμε) από επαρχία, χωρισμένη ξαναπαντρεμένη, με 3 παιδιά στην οικογένεια, τα 2 του συζύγου από τον 1ο του γάμο και 1 που έκανε μαζί του! Μέχρι εδώ όλα καλά! Κάποια φορά ήρθε στην Αθήνα και γνωριστήκανε και από κοντά.

Όταν επέστρεψε επαρχία η Ηλέκτρα άρχισε να εξομολογείτε στη Μάριαν τα προσωπικά της, όχι δημοσίως, πριβέ βέβαια, να της λέει πόσο δεν είναι ευτυχισμένη με τον άντρα της, πόσο την καταπιέζει, πόσο τσιγκούνης είναι και άλλα διάφορα , που σε γενικές γραμμές ολίγον ενδιέφεραν τη Μάριαν, διότι αυτές οι φιλίες έχουν ημερομηνία λήξεως. Η Ηλέκτρα την έπαιρνε και τηλέφωνο να μιλήσουνε να την συμβουλευτεί μάλιστα!

Κάποια στιγμή και για ένα σχετικά μακρύ χρονικό διάστημα η Ηλέκτρα έμπαινε στο ρουμ, μίλαγε με τα άτομα και μετά έφευγε εντελώς ξαφνικά. Μια μέρα εξομολογήθηκε στην Μάριαν, ότι γνώρισε έναν κύριο σε ένα άλλο ρουμ, με τον οποίο μιλάνε πριβέ και γι αυτό αποχωρεί. Μένει Αθήνα, είναι πολύ ενδιαφέρων, πολύ αξιοπρεπής, πολύ μορφωμένος, δημόσιος υπάλληλος με ανώτερη θέση, όλα στο πολύ ήτανε … και από τα πολλά πολύ τον ερωτεύτηκε και μάλιστα είναι αμοιβαίο το αίσθημα!

Όταν λείπει δε ο άντρας της, την παίρνει τηλέφωνο και τα λένε με τις ώρες. Ως εδώ όλα καλά … συμβαίνουν και αυτά! Μάλιστα της είπε αυτός, σε μια συναισθηματική έκρηξη, ότι αν τα βρουν μεταξύ τους, να αφήσει τον άντρα της, εφόσον είναι και τόσο κακότροπος και τσιγκούνης και αδιάφορος απέναντί της, να έρθει Αθήνα και αυτός θα αναλάβει όλα της τα έξοδα και μάλιστα θα σπουδάσει και την κόρη της … θα την προικίσει … γενικά δεν θα της λείπει τίποτα. Άντε μετά να μην ερωτευτείς τον τύπο! Σορόπια και μέλια κάθε βράδυ! Αχ και βαχ! η Ηλέκτρα μας με τον Ρωμαίο της και την επομένη όλα τα καθέκαστα στην Μάριαν!

Κάποια στιγμή, αναμενόμενο ήταν, της ζήτησε ο κλέφτης της καρδιάς της, να γνωριστούνε από κοντά! Να πάει αυτός εκεί που ήταν η Ηλέκτρα αποκλείεται, διότι η επαρχία είναι μια σταλιά και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, Οπότε το μόνο που μπορούσε να γίνει ήταν να έρθει αυτή Αθήνα, οι γονείς της μένανε εδώ, άρα υπήρχε δικαιολογία να τους δει, τους πεθύμησε. Αλλά πώς; Με τι λεφτά θα βγάλει το αεροπορικό εισιτήριο; Ο άντρας της δεν της δίνει δεκάρα. Μη σε νοιάζει, λέει ο ιππότης μας, θα στα πληρώσω εγώ. Της στέλνει λοιπόν τα χρήματα και έρχεται η Ηλέκτρα στην Αθήνα.

Περιχαρής, ειδοποιεί την Μάριαν και μάλιστα την παρακάλεσε να συναντηθούνε την επομένη, πριν το ραντεβού που είχε δώσει με τον αγαπημένο της και να είναι κι αυτή παρούσα, γιατί η Ηλέκτρα είχε πολύ τρακ. Συναντήθηκαν οι 2 γυναίκες, λέγανε τα δικά τους ή μάλλον έλεγε η Ηλέκτρα τα χαρίσματα του Ρωμαίου της, φανερά αδημονούσα για τη συνάντηση. Και κάποια στιγμή ήρθε αυτός! Μόνο Ρωμαίος δεν ήταν, κάτι σαν τον Σάντσο Πάντσο, τον υπηρέτη του Δον Κιχώτη! Μετά τις πρώτες συστάσεις η Μάριαν διακριτικά σηκώθηκε κι έφυγε!

Μετά από 3 ημέρες την πήρε η Ηλέκτρα από την επαρχία που ξαναγύρισε να της εξιστορήσει τα τεκταινόμενα. Με το τύπο πήγε τζίφος η υπόθεση. Η Ηλέκτρα του το ξέκοψε, να μην περιμένει κοκό ... διότι δεν την εμπνέει! Αυτός όμως είχε κάνει έξοδα της είχε στείλει τα λεφτά για τα εισιτήρια και για την κόρη της παρακαλώ και έπρεπε να κάνει απόσβεση. Της ζήτησε τα λεφτά του πίσω, διαφορετικά θα πάρει τηλέφωνο τον άντρα της! Αλλά δεν ήξερε ο ταλαίπωρος πού είχε πέσει. Τον απείλησε με θράσος η Ηλέκτρα, ότι αν τολμήσει και κάνει κάτι τέτοιο, θα του κάνει αναφορά στην Αρχή, εις την οποία υπάγεται, ότι εκτός από σεξομανής είναι … ουρολάγνος και … κοπρολάγνος και έχει μαγνητοφωνήσει τηλεφωνήματά του με το ανάλογο περιεχόμενο!

Κόκαλο ο δικός σου. Λούης έγινε! Αναρωτιέστε μήπως ακόμα τι λέγανε πριβέ και στο τηλέφωνο οι 2 τους; Μετά από αυτό το περιστατικό, δεν ξαναμιλήσανε οι δύο κυρίες της ιστορία μας και η πρόσκαιρη φιλία τους εξανεμίσητκε εις τα εξ ων συνετέθη!

Άλλο ένα διάλειμμα για διαφημίσεις και επανέρχομαι με νεότερα, μείνετε στη θέση σας!