21 February 2009

Ax!!… Εμείς οι γυναίκες

της Ισμήνης

9. Κόλαση ή παράδεισος;

Μετά από τόσα που έγραψα για τους ταλαιπωρημένους συζύγους και πόσοι άλλοι υπάρχουν … σίγουρα όταν έλθει το μοιραίο, έχουν εισιτήριο για τον Παράδεισο. Είναι δε αυτονόητο ότι οι … άλλες πάνε στην κόλαση, μετά από τόσα βάσανα με τα οποία περιέβαλαν τους αγαπημένους τους συζυγούς, όσο βρισκότανε αυτός εν ζωή και μαζί βέβαια. Σκεφθείτε δε πόσο τραγικό θα ήταν να συναντιότανε πάλι και οι 2 στον ίδιο τόπο χλοερό ή καυτερό! Αυτό πια κι αν ήταν γκαντεμιά, ούτε ο Μητσοτάκης δεν θα το ήθελε!

Αλήθεια, γιατί όταν χτυπάει μια καμπάνα πένθιμα, ιδίως σε μικρά μέρη -γιατί στο κλεινόν άστυ ούτε που το παίρνεις είδηση ποιος ή ποια μετακόμισε ακόμα και στα πολυκατοικίες- όλοι αναρωτιούνται: ποιος πέθανε; Δεν άκουσα ποτέ κανέναν να πει ποια πέθανε;

Αν δε ο σύζυγος είναι στην κατηγορία των τυχερών, την επομένη τον βλέπεις στον δρόμο με τη Ρωσίδα ή την Ουκρανή «συνοδό», έτσι το λένε τώρα, και την μοστράρει στο καφενείο της γειτονιάς, κάτω από τα ζηλιάρικα βλέμματα και σχόλια των υπολοίπων εν ζωή ταλαιπωρημένων θαμώνων.

Πάντως, για να πω την αλήθεια, όταν έρθει η ώρα να μετακομίσω, θα προτιμούσα να είναι σε καυτερό χώρο, υποθέτω ότι θα είναι κάπως σα να κάνεις σάουνα. Όσο νάναι έχει την πλάκα του το να κάνεις παρέα με την άλλη πλευρά. Με αυτούς δηλαδή που οι γυναίκες τούς έστειλαν στον παράδεισο. Τι να κάνουμε λίγο πολύ όλες κρύβουμε μια δόση σαδομαζοχισμού μέσα μας!

Καλή αντάμωση!